Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:01 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică aerobică Reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, medaliaţi la „Egyptian Pharaohs Cup”

ro

23 Apr, 2021 00:00 1785 Marime text
  • Concursul de la Cairo a fost o verificare utilă înaintea Campionatelor Mondiale de la Baku. 
 
Delegaţia care a reprezentat România la „Egyptian Pharaohs Cup”, întrecerea de gimnastică aerobică desfăşurată la Cairo, în Egipt, a cucerit 11 medalii (dintre care nouă de aur), tricolorii impunându-se în toate probele la care au participat.    
 
„Prima competiție, după un an și jumătate de așteptare, primul succes pentru gimnaștii români. Concursul de la Cairo, la care au participat sportivi din 8 țări, a fost considerat, de antrenoarele Marcela Fumea și Mădălina Ciovee o verificare extrem de utilă înaintea Campionatelor Mondiale de la Baku (21-23 mai)”, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Gimnastică.
 
Din lotul tricolor au făcut parte şi reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, care s-au clasat astfel: la seniori - individual masculin - Gabriel Bocşer - locul 1, Mihai Popa - locul 2; individual feminin - Teodora Cucu - locul 1; trio - Gabriel Bocşer, Mihai Popa - locul 1; Teodora Cucu, Daniel Ţavoc - locul 2; grup - Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, Mihai Popa, Gabriel Bocşer - locul 1; la juniori - individual masculin - Leonard Manta - locul 1; la trio - Leonard Manta - locul 1.
 
Antrenoarele secţiei de la CS Farul sunt Maria Fumea (la seniori), Cristina Dulgheroiu şi Cristiana Spînu (la juniori). La loturile naţionale, Maria Fumea şi Cristiana Spânu sunt antrenoare principale (la seniori, respectiv la juniori), iar la lotul de juniori activează şi Cristina Dulgheroiu.     
 
La întrecerea din Egipt, gimnaștii au fost însoțiți de Maria Fumea (conducătorul delegației), Mădălina Cioveie și Cristiana Spînu (antrenoare), Alina Drăgan și Bogdan Banta (arbitri) şi Petra Teleman (asistent medical). Până la Campionatele Mondiale de la Baku, tricolorii vor mai concura la prima ediție a Bucharest Open Cup (24-25 aprilie) și la Cupa Cetății Deva (7-9 mai).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: frgimnastica.com
 
Citeşte şi:
 
Prezenţa masivă
Gimnaste şi gimnaşti de la CS Farul Constanţa şi CSS1 în topurile FRG pe 2020 ale celor mai buni sportivi români

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii