Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:56 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică aerobică CSS1 și CS Farul Constanța, pe podium la „Venturelli World Competition“, întrecere internațională

ro

16 Oct, 2021 00:00 1433 Marime text

 
  • Evoluțiile sportivilor constănțeni au fost recompensate cu șapte medalii (cinci de aur, una de argint și una de bronz).
 
CSS1 Constanța si CS Farul Constanța au participat cu rezultate frumoase la concursul internațional „Venturelli World Competition“ la gimnastică aerobică, sportivii de pe litoral urcând de mai multe ori pe podium.
 
Astfel, pe locul întâi s-au clasat Nadia Zelesneac (la individual feminin categoria a III-a); Bianca Lungu, Mara Oltean, Karina Petru (la trio categoria a III-a); Luca Greu, Anastasia Vintilă, Bianca Lungu, Cătălina Burduță, Alexia Olteanu (la grup categoria a III-a); Anastasia Vintilă și Luca Greu (la cuplu categoria a III-a) și Sorana-Elena Nicolăescu, Roxana-Elena Cristian, Ioana Mirela Cristea, Andreea Toma, Adelina Mihaela Nour, Bianca Ionel Haliuc (la aerobic dance). Pe poziția secundă au încheiat competiția Alexia Olteanu, Anastasia Vintilă și Luca Greu (la trio categoria a III-a), iar Mara Oltean, Andra Mihuță, Katrina Bărbieru, Anastasia Chiosea și Karina Petru au ocupat locul trei la grupa categoria a III-a. De asemenea, Natalis Chiosea a ocupat locul cinci la individual categoria a III-a.
 
Luna trecută, reprezentanții CSS1 și CS Farul Constanța au avut evoluții foarte bune și la ediția a 12-a a Campionatului European din Italia, de la Pesaro. La juniori, Mădălin Boldea (antrenoare, Cristiana Spînu) a obținut aurul la Aerobic Dance și argintul la echipe și la trio. Trei medalii a cucerit și Leonard Manta (antrenoare, Cristina Dulgheroiu): argint pe echipe și la grup și bronz la trio. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)

 

Citește și:
 
Gimnastul Mădălin Boldea și antrenoarele Cristiana Spînu și Nicoleta Copoiu, felicitați și premiați la CSS1 Constanța
 
Interviu online cu Mădălin Boldea, campion european la gimnastică aerobică
„Doar o șansă ai, dă tot ce poți!“ (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii