Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastul Mădălin Boldea și antrenoarele Cristiana Spînu și Nicoleta Copoiu, felicitați și premiați la CSS1 Constanța

ro

01 Oct, 2021 00:00 3069 Marime text
 
 
  • La Campionatul European de gimnastică aerobică, Mădălin Boldea a cucerit trei medalii, una de aur și două de argint.
 
La Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța a avut loc o festivitate prin care a fost reliefată performanța unuia dintre sportivii structurii sportive, Mădălin Boldea, realizată la Campionatul European de gimnastică aerobică pentru juniori, de la Pesaro (Italia).
 
Tânărul gimnast a urcat de trei ori pe podium la întrecerea continentală, cucerind aurul la Aerobic Dance (și devenind astfel campion european) și obținând argintul la echipe și la trio. În cadrul festivității, Monica Marinescu și George Mircioi, directorul, respectiv directorul adjunct al CSS1, au subliniat importanța acestor rezultate, alături de Mădălin Boldea fiind felicitate și premiate și antrenoarele Cristiana Spînu și Nicoleta Copoiu.

„Conducerea Clubului Sportiv Școlar Nr. 1 Constanta i-a felicitat și premiat, atât pe sportivul secției de gimnastică aerobică Boldea Mădălin Andrei, pentru rezultatele frumoase de la Campionatul European (2 medalii de argint și 1 de aur), cât si pe antrenoarele Spinu Cristiana și Copoiu Nicoleta. Felicitări tuturor!“, este mesajul CSS1 Constanța.
 
Aflat, în acest an, la primele sale competiții internaționale oficiale (și ce competiții!), Campionatul Mondial și Campionatul European, Mădălin Boldea s-a descurcat de minune ca reprezentant al României, urcând de patru ori pe podium. Celor trei medalii europene li s-a adăugat, anterior, la Baku, în Azerbaidjan, și una mondială, argint la Aerobic Dance.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)
 
Citește și:
 
Interviu online cu Mădălin Boldea, campion european la gimnastică aerobică
„Doar o șansă ai, dă tot ce poți!“ (galerie foto)

 
LIVE
Festivitate de premiere, la CSS1 Constanţa, pentru gimnasta Andreea Preda, campioană europeană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii