Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, nominalizat pentru echipa ideală din istoria fotbalului

ro

12 Oct, 2020 21:34 3299 Marime text


Gheorghe Hagi a fost nominalizat la categoria mijlocași ofensivi în echipa ideală din istoria fotbalului.

Informația a fost făcută publică de reprezentanții FC Viitorul, pe site-ul oficial, fcviitorul.ro.

Publicația France Football a inițiat un sondaj prin care un juriu format din 170 de specialiști, precum și suporterii din întreaga lume pot desemna echipa ideală din istoria fotbalului, transmit reprezentanții echipei constănțene.

Jucătorii nominalizați de reputata revistă franceză pentru a fi aleși în Dream Team-ul din istoria fotbalului nu puteau fi decât nume uriașe din cel mai mediatizat sport, fotbaliști care au scris istorie în adevăratul sens pentru echipele de club și echipele naționale!

La categoria mijlocași ofensivi, în clubul select al celor nominalizați se află și Gheorghe Hagi, considerat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile!

Alături de cel mai valoros fotbalist român, care a îmbrăcat de 125 de ori tricoul echipei naționale, sunt alte nume celebre, precum Bobby Charlton, Roberto Baggio, Andres Iniesta, Diego Maradona, Enzo Francescoli, Ruud Gullit, Alfredo di Stefano, Raymond Kopa, Laszlo Kubala, Alessandro Mazzolo, Socrates, Pele, Michel Platini, Zico, Zidane, Ferenc Puskas, Gianni Rivera, Francesco Totti sau Juan Alberto Schiaffino.

Sursa info și foto: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii