Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundașul Romario Benzar, din nou în tricoul FC Viitorul „Am revenit acasă. Am petrecut ani minunați aici“

ro

26 Sep, 2020 00:00 2992 Marime text

l Romario Bezar a jucat la Viitorul până în vara anului 2017, când s-a transferat la FCSB.
l Sâmbătă, echipa constănțeană întâlnește Astra în Liga 1.
l Jucătorul spaniol Ion Gaztanaga Arrospide s-a decis repede când a semnat cu FC Viitorul.


FC Viitorul s-a întărit cu fundașul dreapta Romario Benzar, căpitanul echipei în sezonul 2016/2017, când formația de pe litoral a devenit campioană a României.

FC Viitorul a ajuns la un acord cu echipa italiană Lecce pentru împrumutul lui Benzar până la finalul acestui sezon, urmând ca apoi clubul de pe litoral să aibă posibilitatea unui transfer definitiv. „Am revenit acasă. Am petrecut ani minunați aici. Mă bucur că fac parte din nou din acest proiect. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Am avut mai multe oferte, dar am decis să- revin acasăp, întrucât știu cum se lucrează aici. E totul profesionist. Cel mai important e că domnul Hagi e omul care m-a ajutat foarte mult. Tot timpul când are nevoie de mine sau există această posibilitate, voi alege să vin la Viitorul“, a declarat Benzar. Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Romario Bezar a jucat la Viitorul până în vara anului 2017, când s-a transferat la FCSB. A mai evoluat în carieră pentru Lecce și Perugia.


„E devreme să mă gândesc la noi trofee cu Viitorul“

În vârstă de 28 de ani, Romario Benzar are 19 selecții la prima reprezentativă a României și 200 de meciuri în Liga 1. Cel mai frumos moment al carierei sale de până acum e cucerirea titlului cu Viitorul, singurul trofeu de acest gen din palmarerul actual al jucătorului. „Sper să avem rezultate și în continuare, să ajungem în play-off, iar de acolo să o luăm pas cu pas. E devreme să mă gândesc acum la noi trofee cu Viitorul. Important e să o luăm meci cu meci, să ne antrenăm și să muncim foatrte mult. Mă gândesc și la echiupa națională, dar prioritar pentru mine e să joc bine la Viitorul. Doar așa voi putea face parte din nou din echipa reprezentativă“, a mai spus jucătorul.
 

Sâmbătă, meci cu Astra

Sâmbătă, 26 septembrie, FC Viitorul va disputa meciul din etapa a cincea a Ligii 1, întâlnind la Ovidiu, de la ora 21.30, Astra Giurgiu. În cele patru meciuri de până acum, echipa constănțeană a acumuolat numai două puncte, înregistrând două egaluri și două înfrângeri, golaveraj 3-9. Fără victotie până acum este și Astra, care a strâns un punct, după o remiză și trei eșecuri, golaveraj 2-9. Înaintea primelor partide din runda a cincea, FC Viitorul ocupa poziția a 14-a în clasament, în timp ce Astra era pe locul 16, ultimul.
 

Cuvinte frumoase de la Mitrea și Aganovici

În această săptămână, FC Viitorul a mai transferat un jucător spaniol, Ion Gaztanaga Arrospide. „Când imprrsarul mi-a spus că Viitorul se interesează de mine, am vorbit cu doi jucători care au fost aici, Bogdan Mitrea și Aganovici, și pe care i-am avut colegi la Limassol. Ambii mi-au vorbit frumos de echipă, astfel că nu aveam de ce să nu vin aici. M-am decis foarte repede. Campionatul din România este puternic și voi da ce am mai bun ca Viitorul să fie în top. Faptul că la echipă mai sunt jucătopri spanioli, dar și antrenorul, mă ajută să mă adaptez mai repede. La Viitorul e un grup bun, o familie, și cred că vom obține rezultate bune în campionat“, a precizat fotbalistul iberic.
 

„Sunt sigur că vor veni și victoriile“

Tot în acestă săptămână, mai mulți fotbaliști, printre care și căpitanul Gabriel Iancu, și-au prelungit contractele cu clubul constănțean. „Cum am spus și acum două meciuri, gândul îmi stă doar la Viitorul. Dacă va veni ceva pe parcurs, vom vedea, dar eu mă bucur că am semnat din nou și sper să fie cu noroc. Sunt sigur că jucând aici cresc șansele de a fi convocat în continuare la echipa națională, dar voi fi chemat numai dacă voi evolua ca sezonul trecut sau poate mai bine. Nu am mai avut până acum un asemenea start de campionat, dar la meciul cu Sepsi s-au schimbat foarte multe. Am progresat și sunt sigur că vor veni și victoriile“, a punctat Gabriel Iancu.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

Romario Benzar a revenit la FC Viitorul

Spaniolul Ion Gaztanaga Arrospide, transferat la FC Viitorul Constanța

FC Viitorul a ratat victoria pe final în partida din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii