Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - FC Voluntari Gheorghe Hagi - „După trei egaluri la rând, sperăm să obținem din nou o victorie“ (VIDEO)

ro

21 Aug, 2022 14:46 2532 Marime text


În etapa a șasea a Superligii, Farul Constanța va juca pe teren propriu cu FC Voluntari.

Meciul e programat luni, 22 august, de la ora 19.30, pe arena principală a Complexului Academiei Hagi, de la Ovidiu.

În clasament, Farul (care e neînvinsă, având două vicorii și trei egaluri) se află pe locul cinci, cu nouă puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă poziția a zecea, cu șapte puncte.

După trei egaluri în ultimele trei meciuri, ne dorim și sperăm să obținem victoria. Întâlnim o echipă care nu s-a schimbat mult față de anul trecut, ne cunoaștem foarte bine. Am jucat cu ei de atâtea ori. E un adversar bine organizat, cu idee de joc foarte bună,  cu un lot omogen și cu un antrenor experimentat, care a reușit o performanță deosebită anul trecut. Meciul nu va fi ușor, dar ne dorim farte mult să câștigăm. Sperăm să prindem o zi bună. Suntem pregătiți să învingem, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   


În ce privește lotul de jucători, Romario Benzar se confruntă cu o problemă medicală și are șanse mici să fie oprit în lot.

Confruntarea a fost prefațată, din partea Farului, și de jucătorii Ionuț Larie și Denis Alibec, ale căror declarații le găsiți mai jos.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii