Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“. Programul „Învățăm să fim campioni“ continuă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

11 Oct, 2022 12:07 3267 Marime text
FarulProgramul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță“, lansat de clubul de fotbal Farul Constanța, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, și-a derulat astăzi un nou episod.

Astfel, a fost vizitată Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ din Constanța, din partea Farului fiind prezenți antrenorul Cătălin Anghel, team managerul Alexandru Mățel, doi jucători de la prima formație, Romario Benzar și Andrei Borza, Alex Stoian (de la Farul Under-16 - Under-17) și Andrada Antonescu (de la echipa feminină).

Până acum, în cadrul programului au mai fost vizitate două unități școlare din din municipiu, Școala nr. 28 „Dan Barbilian“ și Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“.

UPDATE: 

La acțiune sunt prezenți de la Farul și Costin Mega și Ion Constantinescu. "Marinarii" i-au oferit directorului școlii, Cătălin Agafiței (fost fotbalist, fost junior al Farului), un tricou înrămat semnat de Gheorghe Hagi si de jucători. De asemenea, alte cadouri au fost trei mingi de fotbal, dar și 50 de bilete de acces la meciul Farul - U Cluj de sâmbătă.

"Îi urăm succes echipei Farul în campionatul pe care-l domină cu autoritate, iar la final îi dorim să iasă campioană", a declarat Cătălin Agafiței.

La această școală sunt elevi și trei componenți ai Academiei Hagi, Costin Gheorghe, Ianis Avramescu și Ianis Podoleanu, la clasa a 8-a A (dirigintă, Carmen Tănase).

Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, în proiectul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii