Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul se pregătește de partida cu Dinamo Gică Hagi - „Pentru a spera la un rezultat bun, va trebui să marcăm”

ro

11 Aug, 2018 16:00 1577 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, dispută luni, 13 august, meciul din etapa a patra a Ligii 1, în deplasare, cu Dinamo.

Partida va începe la ora 21.00.

Va fi un meci frumos din toate punctele de vedere. De când e cu Florin Bratu, Dinamo e bine organizată. E un grup bun, care are și ritm, și intensitate în teren. Joacă bine ofensiv, marchează mult. Am făcut mereu meciuri bune contra lor. Sper să fim într-o zi bună, să facem o partidă mare și să ne autodepășim. Trebuie să facem un joc complet, din toate punctele de vedere, atât cu mingea, cât și fără minge. Să fim la un nivel înalt, ca să avem șanse să venim cu un scor pozitiv. Pentru a spera la un rezultat bun, va trebui să marcăm, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul

.
Băluță și Voduț nu sunt în lotul Viitorului pentru acest meci, din pricina unor probleme medicale, care i-au împiedicat să se antreneze cu echipa în ultimele trei zile.    

Jucăm contra lui Dinamo și bineînțeles că nu ne așteptăm la un meci ușor. Dinamo a primit multe goluri în cele trei etape de până acum, dar a și înscris. Viitorul a avut multe rezultate bune cu Dinamo, dar nu putem trăi din ele. Va fi o nouă partidă și trebuie să o tratăm foarte serios, a spus mijlocașul Vlad Achim.

Vrem să facem un meci bun, să câștigăm și să păstrăm tradiția din Ștefan cel Mare, unde am avut mereu evoluții apreciate. Sperăm ca și luni să luăm cele trei puncte. Cred că va fi un meci deschis și se vor marca multe goluri. Și noi, și Dinamo avem un spirit ofensiv, a precizat un alt mijlocaș, Ionuț Vână.    

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii