Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă sâmbătă în Bănie Mircea Rednic compară U Craiova cu Rapidul

ro

23 Jan, 2021 00:00 2020 Marime text
  • FC Viitorul s-a duelat în etapa trecută cu liderul clasamentului Ligii 1, iar acum înfruntă vicecampioana din sezonul trecut.

În etapa a 18-a a Ligii 1, FC Viitorul are meci în deplasare cu U Craiova, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 21.00.

După duelul din runda precedentă cu FCSB (2-2 la Ovidiu), echipa de pe litoral dă piept cu un alt adversar dificil, care luptă pentru câştigarea titlului, trupa din Bănie, vicecampioană în sezonul trecut. În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul şapte, cu 22 de puncte, în timp ce echipa craioveană e a treia în ierarhie, cu 34 de puncte.

„Eu am antrenat la Craiova şi ştiu ce înseamnă această echipă. E un fel de Rapid: mult entuziasm, cu perioade bune, după care, în urma unor rezultate negative, apar tot felul de discuţii, acuze, se gândesc să schimbe. Va fi un meci foarte greu, întrucât adversarii vine după patru etape în care rezultatele nu au fost cele aşteptate de ei. Joacă acasă, au jucători de calitate, mai ales la mijlocul terenului, fotbalişti cu experienţă, care pot face diferenţa, de aceea ne aşteaptă o partidă dificilă, darsuntem optimişti“, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al FC Viitorul.

U Craiova are până acum în acest sezon trei înfrângeri, toate pe teren propriu (0-1 cu Academica Clinceni, 0-1 cu Chindia Târgovişte şi 0-2 cu FCSB). „Nu trebuie ţinut cont de aceasta, dar ne dorim foarte mult să câştigăm. Mai mult ca sigur însă, ei vor intra pe teren bine montaţi, având ca obiectiv câştigarea campionatului. Au mare nevoie de trei puncte şi ei vor fi cei care vor risca mai mult“, a mai spus „Puriul“.

Sursa foto: FC Viitorul


Citeşte şi:

FC Viitorul
Radu Boboc - „Singurul gând cu care mergem la Craiova e să câştigăm“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii