Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Radu Boboc - „Singurul gând cu care mergem la Craiova e să câştigăm“

ro

21 Jan, 2021 15:53 2143 Marime text
  • Meciul U Craiova - FC Viitorul se joacă sâmbătă, 23 ianuarie, în etapa a 18-a a Ligii 1.

În etapa a 18-a a Ligii 1, FC Viitorul va juca în deplasare cu U Craiova, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 21.00.

În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul şapte, cu 22 puncte (la două lungimi în spatele poziţiei a şasea, ultima care duce în play-off), în timp ce echipa din Bănie e a treia în ierarhie, cu 34 de puncte.

Vom avea din nou un meci greu, contra unei echipe bune, dar trebuie să mergem la Craiova încrezători şi să încercăm să scoatem un rezultat bun. Noi suntem optimişti la fieare meci, pentru că ştim cum ne antrenăm şi de ce este capabilă această echipă. Vom încerca să câştigăm şi la Craiova, a declarat fundaşul Viitorului Sebastian Mladen.

Va fi o partidă dificilă, ca toate din această perioadă, dar singurul gând cu care mergem la Craiova e să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Am făcut nişte meciuri OK, de la meci la meci arătăm mai bine. Avem nevoie de puncte, care sunt foarte importante. Alcătuim o echipă care produce foarte mult fotbal, încercăm să jucăm cât mai ofensiv şi sperăm să înscriem şi la Craiova, a precizat şi un alt apărător al trupei constănţene, Radu Boboc.   

FC Viitorul a informat că, în urma unei noi testări Covid-19 efectuată miercuri, 20 ianuarie, toate rezultate sosite, astăzi, pentru jucătorii și staff-ul tehnic / administrativ al formației de pe litoral  sunt negative.

Sunt mulţumit că, după meciul cu FCSB, nu am avut accidentaţi. Am tot lotul la dispoziţie. Suntem pregătiţi de meciul cu U Craiova şi ne propunem să scoatem un rezultat bun, mai ales după evoluţia din meciul precedent. Păcat că ultima pasă şi concentarea în faţa porţii nu au fost ideale contra FCSB. Traversăm un moment bun şi trebuie să-l fructificăm. Stăm mult mai bine fizic şi am concurenţă. Mai mult ca sigur, vor fi două - trei schimbări, ţinând cont că unii băieţi au jucat mai mult şi vreau să-i protejez, a spus şi antrenorul FC Viitorul, Mircea Rednic.   


Sursa foto: FC Viitorul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii