Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme de lot la FC Viitorul Patru jucători au Covid, alţi doi sunt suspendaţi. Ely Fernandes, îndoliat

ro

03 Apr, 2021 14:59 3914 Marime text
  • Partida cu FC Botoşani, de duminică, găseşte FC Viitorul într-o situaţie mai delicată privind efectivul de jucători.

FC Viitorul susţine duminică, 4 aprilie, meciul din etapa a 29-a a Ligii 1 (penultima rundă din sezonul regular), în deplasare cu FC Botoşani.

Partida începe la ora 15.00.

În clasament, FC Viitorul ocupă locul 11, cu 31 de puncte, în timp ce FC Botoşani e pe şase, cu 38 de puncte.

Echipa constănţeană se confruntă cu mai multe probleme de lot pentru această întâlnire, având patru jucători infectaţi cu Covid-19, doi suspendaţi, unul accidentat, dar şi plecat din ţară, întrucât i-a decedat tatăl, iar alţi patru sunt veniţi de curând de la loturile naţionale.
 

Acest meci vine pentru noi într-un moment mai dificil, cu patru jucători cu Covid, Jo Santos, Grădinaru, Benzar şi Marquinhos, Ely e accidentat şi în plus are şi o problemă familială, tatăl său decedând acum două zile, iar jucătorul plecând în Portugalia. Totodată, Dobrosavlevici şi Matei sunt suspendaţi. Patru jucători au venit de la loturile naţionale, trei (Ciobanu, Boboc şi Ganea) dezamăgiţi de la tineret că, deşi au jucat foarte bine, nu au reuşit să se califice mai departe, iar Tsoumou a fost la reprezentativa statului Congo şi a făcut un drum lung la întoarcere. E un moment mai dificil. În primul rând, trebuie să ne gândim să acumulăm puncte.  FC Botoşani a avut rezultate bune în ultima perioadă, are jucători valoroşi. Mai ales acasă, joacă foarte ofensiv şi-şi creează multe ocazii. Dar mie îmi place să întâlnesc asemenea echipe, care evoluează deschis. În ultima vreme, am întâlnit formaţii care s-au apărat pe două linii şi au aşteptat greşeala noastră, pe contraatac. De aceea cred că va fi un meci interesant, a declarat antrenorul principal al FC Viitorul, Mircea Rednic.  


Ca să aibă timp suficient pentru a pregătit cât mai bine meciul, echipa constănţeană este de aseară la Botoşani, făcând deplasarea cu avionul.

Întâlnim o echipă bună, jucăm şi la ea acasă şi îmi doresc să dăm totul pe teren. Să ne luptăm până la ultimul fluier al arbitrului. Cred că va fi un meci frumos, ca şi celelalte contra Botoşaniului. Sperăm să fim fericiţi după meci, a declarat atacantul George Ganea.

Ştim că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. FC Botoşani joacă foarte bine şi are un sezon deosebit. Dar am pregătit bine meciul, ne-am antrenat bine în cele două săptămâni de întrerupere a campionatului. Simt că echipa e pregătită de acest meci, să dăm ce avem mai bun în noi pentru a câştiga, a menţionat şi mijlocaşul Ion Gaztanaga.    

Sursa foto: FC Viitorul 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii