Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă pentru un loc în optimile Cupei

ro

22 Sep, 2010 02:16 1420 Marime text
fcviitorul.jpgPartida cu Pandurii Târgu-Jiu va începe la ora 18.30 şi va fi arbitrată de Marian Balaci (Turnu Severin), ajutat de asistenţii Adrian Vidan (Bucureşti) şi Cătălin Savu (Galaţi)

Formaţia patronată de Gheorghe Hagi va juca astăzi, în deplasare, împotriva prim-divizionarei Pandurii Târgu-Jiu, partidă contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Calificată în şaisprezecimile a competiţiei, după ce a eliminat pe Callatis Mangalia, scor 2-0, şi pe Unirea Slobozia, scor 4-3 (după lovituri de departajare), singura formaţie constănţeană prezentă în această fază a competiţiei speră să producă surpriza şi să se califice printre cele mai bune 16 echipe ale întrecerii. Înainte de acest meci, tehnicianul constănţenilor, Cătălin Anghel, se confruntă cu câteva probleme de efectiv, Rusu şi Ştefănescu fiind accidentaţi şi au şanse reduse de a fi recuperaţi până la ora partidei. De asemenea, tehnicianul ar putea odihni o parte din jucătorii importanţi ai echipei, pentru a avea la dispoziţie un 11 solid în meciul de la sfârşitul acestei săptămâni, din campionat. În ediţia precedentă a Cupei României, echipa constănţeană, care evolua atunci în Liga a III-a, a fost eliminată cu greu, în faza a IV-a a competiţiei, de divizionara secundă, Delta Tulcea. Întâlnirea de la Târgu-Jiu este programată de la ora 18.30 şi va fi transmisă în direct de postul Sport.ro. Meciul va fi arbitrat de Marian Balaci (Turnu Severin), ajutat la cele două margini de Adrian Vidan (Bucureşti) şi Cătălin Savu (Galaţi). Programul complet al şaisprezecimilor Cupei României este următorul: Juventus Bucureşti (Liga a II-a) - FC Timişoara, ACU Arad (Liga a II-a) - CFR Cluj, Dinamo Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ (Liga a II-a), Gaz Metan CFR Craiova (Liga a II-a) - Steaua Bucureşti, Unirea Urziceni - Delta Tulcea (Liga a II-a), ALRO Slatina (Liga a II-a) - FC Vaslui, Voinţa Sibiu (Liga a II-a) - Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti (Liga a II-a), Sportul Studenţesc - CS Otopeni (Liga a II-a), Chimia Brazi (Liga a III-a) - FC Braşov, FC Silvania (Liga a II-a) - FCM Târgu Mureş, Gloria Bistriţa - Astra II Giurgiu (Liga a II-a), Minerul Lupeni (Liga a II-a) - Universitatea Craiova, Universitatea Cluj - Victoria Brăneşti şi Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi. Jocurile din cadrul şaisprezecimilor de finală se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe, în zilele de 21, 22 şi 23 septembrie, în funcţie de programul televizărilor.

Două partide în trei zile

Echipa pregătită de Cătălin Anghel a plecat ieri dimineaţă spre Târgu-Jiu, unde va rămâne până vineri, zi în care va efectua deplasarea spre Bucureşti, în perspectiva jocului de sâmbătă, cu CS Otopeni, din etapa a V-a a Ligii a II-a, Seria I. Viitorul ocupă locul 5 în clasament, cu 8 puncte, la patru lungimi distanţă de liderul Săgeata Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii