Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul începe meciurile din play-off Tudor Băluţă - „Vrem să arătăm că nu întâmplător am ieşit campioni în sezonul trecut“

ro

09 Mar, 2018 00:00 1517 Marime text
La 19 ani neîmpliniţi (va ajunge la această vârstă în scurt timp, pe 27 martie), Tudor Băluţă este unul dintre jucătorii cu cel mai important progres din lotul campioanei României, FC Viitorul. A debutat în Liga 1 la doar 17 ani şi a profitat din plin de fiecare şansă pe care a avut-o.
 
A crescut în evoluţii de la meci de meci, iar în partidele din acest an s-a impus într-o echipă care s-a calificat pentru al treilea an consecutiv în turneul play-off al primului eşalon, o performanţă cu care doar alte două formaţii din Liga 1 se mai pot mândri. FC Viitorul debutează în această fază a competiţiei duminică, 11 martie, întâlnind în deplasare, de la ora 20.45, vicecampioana FCSB.
 
„Va fi un meci tare, în care vrem să arătăm că suntem valoroşi şi că avem echipă bună. Că nu întâmplător am fost campioni anul trecut şi am ajuns din nou în play-off. Trebuie să ne apărăm titlul şi să încercăm să facem un rezultat cât mai bun“, a precizat tânărul mijlocaş Tudor Băluţă.
 

Turneul play-off debutează vineri

 
Prima etapă a turneului play-off începe vineri, 9 martie, când se joacă partida CFR Cluj - Poli Iaşi. Al doilea meci din rundă este CSU Craiova - Astra Giurgiu (sâmbătă, 10 martie), iar duminică se dispută partida FCSB - FC Viitorul. Toate cele trei meciuri încep la ora 20.45. Clasamentul de la care începe turneul play-off este: 1. CFR Cluj - 30p, 2. FCSB - 28p, 3. CSU Craiova - 26p, 4. Astra Giurgiu - 22p, 5. FC Viitorul - 22p, 6. Poli Iaşi - 20p.
 

„E numai în beneficiul nostru şi al clubului“

 
„Este o performanţă incredibilă că în aceşti trei ani de când s-a introdus noul sistem competiţional ne-am calificat de fiecare dată în play-off. Avem parte de meciuri puternice, cu cele mai bune echipe din ţară, ceea ce este numai în beneficiul nostru şi al clubului. Este un aspect pozitiv pentru noi, jucătorii tineri. Ne ajută să acumulăm experienţă, să avem meciuri tari în picioare şi să creştem în valoare. Am debutat în Liga 1 în urmă cu doi ani, contra celor de la ASA Tg. Mureş, Joc din ce în ce mai mult, iar aceasta mă bucură. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine, să ajut echipa şi să avem rezultate cât mai bune. Lotul de jucători s-a schimbat în fiecare an, dar felul în care joacă echipa a rămas acelaşi. În acelaşi timp, nucleul de bază s-a menţinut, iar acest lucru contează. Fiecare ştie ce are de făcut. Am avut o serie foarte bună în cele trei meciuri din 2018, trei victorii şi un egal, şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie, iar la final să ne clasăm pe un loc cât mai bun“, a mai spus Tudor Băluţă.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii