Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul debutează sâmbătă în turneul play-out al Ligii 1. Meci la Ovidiu. Cât costă biletele de intrare

ro

27 Feb, 2020 00:00 2700 Marime text

FC Viitorul debutează în turneul play-out al Ligii 1 sâmbătă, 29 februarie, când întâlneşte la Ovidiu, în etapa întâi, de la ora 17.30, FC Voluntari.


În această fază a competiţiei vor evolua ultimele opt clasate, iar punctajul cu care au încheiat sezonul regulat s-a înjumătăţit, plecându-se la drum cu clasamentul: 1. FC Viitorul - 20p, 2. Dinamo - 17p, 3. Sepsi Sf. Gheorghe - 17p, 4. Chindia Târgovişte - 13p, 5. FC Hermannstadt - 13p, 6. Poli Iaşi - 11p, 7. Academica Clinceni - 11p, 8. FC Voluntari - 10p.


În meciul FC Viitorul - FC Voluntari, biletele de intrare se pot achiziţiona la preţurile de: 40 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a şi 10 lei - la peluze. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană va fi de patru. Biletele de acces se pot procura atât online, prin reţeaua bilete.ro, cât şi în reţeaua parteneră, în magazinele Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone. Online, pe site-ul Bilete.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice.


Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil. În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 13.30, doar dacă acestea nu se epuizează online.


Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 16.30 - 17.00, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete. Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.


De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare. Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului pentru vizionarea meciului trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.


Ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat este interzisă. Totodată, fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.


Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, 29 februarie, la ora 16.15, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
În etapa întâi din play-out se mai joacă meciurile: vineri, 28 februarie - ora 18.00 - Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iaşi; ora 20.30 - Dinamo - Academica Clinceni; luni, 2 martie - ora 18.00 - FC Hermannstadt - Chindia Târgovişte.


Sursa foto: FC Viitorul


Citeşte şi:

Programul FC Viitorul în turneul play-out al Ligii 1




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii