Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi fotbalişti de la FC Viitorul, incluşi în echipa etapei. Alţi patru, în lotul României pentru turneul preolimpic

ro

22 May, 2021 00:00 3532 Marime text
  • În ultima rundă din turneul play-out al Ligii 1, FC Viitorul a învins Astra Giurgiu la Ovidiu.
 
Meciul din ultima etapă a turneului play-out al Ligii 1, 1-0 la Ovidiu cu Astra Giurgiu, a propulsat doi fotbalişti de la FC Viitorul în echipa ideală a etapei a 9-a din play-off şi play-out, Liga Profesionistă de Fotbal prezentând la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
 
Cei doi sunt mijlocaşul Andrei Artean (27 de ani) şi extrema Aurelian Chiţu (30 de ani), pasator decisiv, respectiv marcatorul golului victoriei. „A depus un efort considerabil pe toată durata partidei şi a pasat decisiv la golul lui Chiţu”, se menţionează pe site-ul oficial al LPF referitor la Artean. „Revenirea sa după accidentare a fost marele câştig al dobrogenilor din acest final de sezon. A înscris pentru a doua rundă la rând, reuşita din această etapă fiind a 30-a în Liga 1”, se precizează despre Chiţu.
 
Cel mai bun „11” al rundei este format din: Râmniceanu (FC Voluntari) - Scarlatache (FC Hermannstadt), Burcă (CFR Cluj), P. Iacob (Chindia) - Cicâldău (U Craiova), Artean (FC Viitorul), R. Deaconu (Gaz Metan), Cr. Tănase (Academica Clinceni) - Deac (CFR Cluj), Chiţu (FC Viitorul), Valente (Gaz Metan). Antrenor, Edward Iordănescu (CFR Cluj).        
 
În perioada 31 mai - 9 iunie, reprezentativa Under-23 a României va efectua un stagiu în Spania, la Marbella, un turneu preolimpic, în care are programate și două jocuri amicale, cu Mexic și Australia, selecționate calificate, ca şi România, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În lotul tricolor pentru acţiunea din Spania au fost convocaţi şi patru jucători de la FC Viitorul: Radu Boboc, Gabriel Buta (fundaşi), Andrei Ciobanu (mijlocaş) şi George Ganea (atacant). De asemenea, un al cincilea tânăr jucător al echipei constănţene, Florin Haită, se află pe lista adițională, la cei cinci jucători din această categorie urmând a se apela în cazul apariţiei unor indisponibilităţi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Citeşte şi:
 
Tur de forţă pentru FC Viitorul
Trei victorii şi un egal în ultimele patru meciuri, în care nu a primit gol

 

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii