Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă primul meci din barajul pentru calificarea în Conference League

ro

27 May, 2021 00:00 3840 Marime text
  • Echipa de pe litoral întâlneşte la Buzău Chindia Târgovişte.
 

FC Viitorul dispută joi, 27 mai, partida cu Chindia Târgovişte, prima din barajul pentru stabilirea calificatei în competiţia europeană Conference League.

Meciul se joacă la Buzău, de la ora 20.30. Ambele formaţii au evoluat în turneul play-out al Ligii 1, pecare Chindia l-a încheiat pe prima poziţie, cu 36 de puncte, iar FC Viitorul s-a lasat pe locul patru, cu 32 de puncte. Această primă partidă de baraj ar fi trebuit să o dispute echipele de pe primele două locuri din play-out, însă atât a doua clasată, UTA, cât şi cea de-a treia, Gaz Metan Mediaş, nu deţin licenţă pentru cupele europene, astfel că adversara Chindiei a fost desemnată FC Viitorul. Cine va câştiga acest meci va întâlni apoi echipa din play-off Sepsi Sf. Gheorghe, în meciul decisiv pentru Conference League.

„Încercăm să câştigăm partida cu Chindia, cu toate că ne va fi foarte greu, noi lăsând o parte dintre jucători în vacanţă, în special cei de la sub 21, Boboc, Ganea, Ciobanu. Aceştia au jucat foarte mult anul acesta şi vor avea în perioada următoare acţiunea la lotul naţional, după care încep pregătirea la club”, a declarat Gică Popescu, preşedintele clubului constănţean. „Ne bucurăm şi pentru accederea la barajul pentru Conference League. Jocul cu Chindia e foarte important şi vom încerca să jucăm cât mai bine, pentru a câştiga”, a precizat şi Cătălin Anghel, antreorul FC Viitorul.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)


Citeşte şi:

FC Viitorul
Vacanţă pentru internaţionalii de tineret. Îşi încarcă bateriile pentru turneul preolimpic


FC Viitorul va participa la barajul pentru calificarea în Conference League

Tur de forţă pentru FC Viitorul
Trei victorii şi un egal în ultimele patru meciuri, în care nu a primit gol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii