Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, victorie mare în deplasare contra Chindiei Târgovişte, liderul din play-out

ro

14 May, 2021 23:04 3922 Marime text
  • În urma acestui succes, FC Viitorul a urcat în clasamentul intermediar pe locul patru, cu 29 de puncte.
 
FC Viitorul a susţinut în această seară meciul din etapa a opta, penultima, din turneul play-out al Ligii 1, întâlnind în deplasare Chindia Târgovişte, liderul clasamentului.

Partida s-a încheiat cu succesul formaţiei constănţene, scor 2-0 (Chițu 55, Jo Santos 84), Viitorul obţinând astfel trei puncte foarte mari în lupta de menţinere în Liga 1.
 

Viitorul și-a continuat și la Buzău seria meciurilor și totodată a rezultatelor bune din ultimele etape, impunându-se cu 2-0 în partida cu liderul din play-out, Chindia Târgoviște.

O partidă în care constănțenii și-au creat multe ocazii importante, marcând în repriza secundă prin Chițu, după o acțiune spectaculoasă a lui Boboc, și apoi prin Jo Santos în finalul întâlnirii.

Un succes care oferă mult mai multă încredere pentru ultima etapă din acest campionat, miercuri, 19 mai, pe teren propriu, de la ora 18.30, cu Astra Giurgiu, când Viitorul pornește cu prima șansă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

Chindia (antrenor, Emil Săndoi): Moldovan - Martac, Dinu, Celea, Kocic - Neguț (87 Corbu), Rață, Dumitrașcu, Șerban (61 Florea) - Popa, Neicuțescu (77 Atanase).

FC Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel): Cojocaru (88 Căbuz) - Grădinaru (56 Marquinhos), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - Ciobanu, Artean, Grameni (56 Matei) - Chițu (85 Ely), Ganea (46 Tsoumou), Jo Santos.

În urma acestui succes, FC Viitorul a urcat în clasamentul intermediar pe locul patru, cu 29 de puncte.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii