Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, amicale cu tineretul lui AZ Alkmaar şi Anderlecht

ro

22 Jul, 2011 00:00 1826 Marime text
fcviitorul.jpgDupă 12 zile de pregătire centralizată la Săcele, divizionara secundă FC Viitorul Constanţa va încheia, astăzi, primul cantonament al verii cu trei partide de verificare într-o singură zi, anunţă site-ul oficial al clubului.

Formaţia constănţeană va susţine în această dimineaţă un triunghiular, alături de echipele Unirea Tărlungeni şi Astra II Giurgiu, cele două partide urmând să se desfăşoare pe durata a 60 de minute, de la ora 10.00 şi 11.00. Lotul constănţean va reveni apoi acasă, pentru ca în perioada 26 iulie - 6 august să efectueze al doilea stagiu de pregătire din această pauză competiţională, în Olanda. Cartierul general va fi la Golden Tulip Victoria din Hoenderloo (100 kilometri de Amsterdam), aceasta fiind şi baza de pregătire a vicecampioanei mondiale, Olanda. În cele 12 zile pe care le va petrece în Ţara Lalelelor, formaţia constănţeană va susţine patru partide de verificare. Astfel, pe 29 iulie, de la ora 15.30 (ora României) trupa lui Cătălin Anghel va juca la Almere, în compania formaţiei locale FC Almere City (Olanda, Liga a II-a). Apoi, pe 1 august, de la ora 20.00, va întâlni echipa de tineret a clubului FC Groningen, la baza de pregătire a clubului olandez. În ziua următoare, FC Viitorul se va deplasa la complexul sportiv a clubului AZ Alkmaar pentru partida contra echipei a doua a clubului. Ultimul joc de verificare pentru constănţeni va avea loc în Belgia, în localitatea Hoogstraten. Aici, adversara constănţenilor va fi echipa de tineret a lui RSC Anderlecht. FC Viitorul va reveni apoi la Constanţa pentru a pregăti ultimele detalii înainte de startul noului sezon al Ligii a II-a.

Preţul abonamentelor pentru viitorul sezon

Începând de ieri, clubul patronat de Gheorghe Hagi a pus la vânzare şi cele trei tipuri de abonamente pentru meciurile de pe teren propriu ale echipei în sezonul 2011/2012 al Ligii a II-a. Astfel, la tribuna VIP, preţul unui abonament este de 2.000 lei, la tribuna oficială acestea vor costa 1.200 de lei, în timp ce la tribuna I, abonamentele se pot achiziţiona cu 120 lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii