Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul joacă astăzi la Constanţa Victoria cu Bucovina Pojorâta, pansament pentru „rana“ de la Brăila

ro

04 Mar, 2016 00:00 3676 Marime text
După un debut ratat de an în Liga a 2-a, „marinarii“ pierzând cu 0-4 pe terenul Daciei Unirea Brăila, FC Farul (locul 5, cu 28 de puncte) susţine astăzi un nou meci de campionat, întâlnind la Constanţa, de la ora 12.00, Bucovina Pojorâta (locul 11, cu 15 puncte), în etapa a 20-a a întrecerii.
 
Înfrângerea usturătoare de săptămâna trecută a băgat echipa în şedinţă, Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al clubului, încercând să afle, prin discuţii cu staff-ul tehnic şi administrativ, dar şi cu jucătorii, ce a dus la eşecul de la Brăila, în condiţiile în care FC Farul şi-a propus promovarea în Liga 1.
 
După ce a discutat cu toată lumea, Giani Nedelcu a spus: „Cu Brăila a fost un eşec, un accident. Au intrat pe teren puţin cu nasul pe sus. I-am ascultat pe fiecare ce au avut de spus. O iau ca pe un duş rece, exact cum au zis ei. Problema e să nu se mai repete asemenea duşuri. De putut, jucătorii pot, dar trebuie să fie mult mai concentraţi şi mai interesaţi. Trebuie să fie un grup mai unit. E mai greu, într-adevăr, că sunt mulţi jucători noi, dar trebuie să se împrietenească şi să dovedească unitate, ca să aibă forţă. Iar primul prilej e meciul de la Constanţa cu Bucovina Pojorâta“. „Marinarii“ trebuie neapărat să câştige acest meci, altfel, situaţia se complică. În tur, echipa suceveană (nou-promovată în Liga a 2-a) s-a impus cu 3-1.
 
Pentru confruntarea de astăzi, antrenorii Constantin GacheIon Barbu şi Gică Mina nu îi au la dispoziţie pe fundaşul Doru Bratu (suspendat în urma eliminării de la Brăila), pe mijlocaşul Ninel Corcoveanu şi pe atacantul Sorin Chiţu (golgheterul formaţiei), ambii aflaţi în refacere, după accidentări.
 
Tot astăzi, dar de la ora 18.00, se mai joacă un meci din seria Farului, Rapid Bucureşti - Dunărea Călăraşi. Restul partidelor au fost programate sâmbătă, de la ora 11.00, după programul: Oţelul Galaţi - Gloria Buzău, ACS Berceni - SC Bacău, CS Baloteşti - Rapid CFR Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ - Dacia Unirea Brăila. Academica Clinceni are rundă liberă. Clasament: 1. Călăraşi - 39p, 2. Rapid - 39p, 3. Brăila - 36p, 4. Clinceni - 33p, 5. Farul - 28p, 6. Bacău - 28p, 7. Buzău - 23p, 8. Berceni - 22p, 9. Suceava - 21p, 10. Baloteşti - 16p, 11. Pojorâta - 15p, 12. Oţelul - 12p, 13. Ceahlăul - 8p.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii