Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa susţine vineri meciul amical cu CS Medgidia, iar duminică pleacă în Antalya

ro

31 Jan, 2020 00:00 2209 Marime text

Divizionara secundă FC Farul Constanţa dispută vineri, 31 ianuarie, al treilea meci amical al perioadei de pregătire de iarnă, întâlnind, de la ora 11.00, la Medgidia, pe stadionul „Iftimie Elisei“, echipa locală CS Medgidia, care, la finele turului, ocupă locul 12 în seria secundă a Ligii a 3-a.
 
FC Farul a câştigat la scor celelalte două confruntări de verificare, 4-0 cu FC Farul Under-19 (meci jucat la Constanţa) şi 6-1 cu echipa de Liga a 3-a CS Poseidon Limanu 2 Mai (la Tuzla). Partida de la Medgidia este ultimul test înaintea plecării, duminică, 2 februarie, în cantonamentul din Turcia, programat, până pe 15 februarie, în staţiunea Lara din Antalya. Pentru acest stagiu au fost perfectate patru meciuri amicale: pe 5 februarie - cu Septemvri Sofia (locul 1 în Liga a 2-a din Bulgaria); pe 8 februarie - cu Ansan Greeners (locul 5 în Liga a 2-a din Coreea de Sud); pe 11 februarie - cu Zugdidi (locul 7 în Liga a 2-a din Georgia); pe 13 februarie - cu Kabel Novi Sad (locul 5 în Liga a 2-a din Serbia). Însă, în funcţie de echipele aflate în zonă şi de programul echipei constănţene, este posibil ca la faţa locului să se stabilească încă una sau două partide de verificare.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanța)
 
Citeşte şi:
 
FC Farul Constanța s-a despărțit de alți patru jucători, dar a și achiziționat un fotbalist de la Dinamo
 
Interviu online cu Tiberiu Curt, managerul FC Farul Constanţa „Am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu oricine“ (video)

Laurenţiu Ardelean, noul jucător al FC Farul

FC Farul. Speranţe pentru 2020 Ionuţ Ursu - „Suntem încrezători. Distanţa dintre noi şi cei de sus e mică. Noi visăm, de ce nu?“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii