Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța a coborât pe locul 11 în clasamentul Ligii a 2-a

ro

09 Oct, 2020 00:00 3715 Marime text
  • FC Farul a pierdut meciul de acasă cu Metaloglobus București, scor 1-2.
  • În cinci partide din Liga a 2-a, ”marinarii” au acumulat șapte puncte.
  • În meciul următor, echipa de pe litoral ar fi trebuit să întâlnească ultima clasată. 
 
Înfrângerea de pe teren propriu cu Metaloglobus București (1-2), dar și faptul că are un meci mai puțin au menținut-o cu șapte puncte după șase etape pe FC Farul Constanța în clasamentul Ligii a 2-a.

Inevitabil, a umat și o cădere în clasament, de trei poziții, de pe opt pe 11. Ierarhia compltă arată astfe : 1. FC U Craiova 1948 - 14p, 2. Rapid - 13p, 3. Dunărea Călărași - 12p, 4. ASU Poli Timișoara - 11p, 5. Petrolul - 10p, 6. U Cluj - 10p, 7. Turris-Oltul - 9p, 8. Metaloglobus - 9p, 9. Concordia - 8p, 10. Csikszereda - 7p, 11. Farul - 7p, 12. Unirea Slobozia - 7p, 13. CS Mioveni - 7p, 14. Viitorul Tg. Jiu - 7p, 15. CSM Reșița - 7p, 16. Gloria Buzău - 6p, 17. Ripensia Timișoara - 6p, 18. Comuna Recea - 4p, 19. CSM Slatina - 3p, 20. Aerostar Bacău - 3p, 21. Pandurii Lignitul Tg. Jiu - 0p.

Meciul cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu nu se mai joacă 

În cinci partide disputate, ”marinarii” au înregistrat două victorii, un egal și două eșecuri, golaveraj 7-7. În partida următoare, echipa de pe litoral ar fi trebuit să joace în deplasare cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu, care ocupă locul 21 (ultimul), având înfrângeri pe linie în cinci meciuri, golaveraj 2-15. Partida era programată duminică, 11 octombrie, de la ora 11.00, însă nu va mai avea loc, după ce echipa gorjeană a fost exclusă joi din campionat. Pentru Farul urmează restanța cu Unirea Slobozia, în deplasare, de miercuri, 14 octombrie, de la ora 15.00. Meciul contează pentru etapa a cincea.

“Este ușor de vorbit că nu este nimic pierdut”

După confruntarea cu Metaloglobus, antrenorul principal al FC Farul, Ianis Zicu, a subliniat că e un moment delicat, iar jucătorii trebuie să se mobilizeze în următoarele partide. “Este ușor de vorbit că nu este nimic pierdut. Din punctul meu de vedere, cu Metaloglobus era un moment în care trebuia să obținem cele trei puncte. Să arătăm că suntem o echipă care emite pretenții. Din păcate, nu am reușit acest lucru și, în acest moment, vorbim despre promovare și play-off și noi suntem mai aproape de zona de retrogradare. Este un moment delicat și sper ca jucătorii să înțeleagă, pentru că nu mai putem să facem pași greșiți în următoarele două meciuri dacă vrem să mai emitem pretenții la play-off”, a menționat Ianis Zicu.    

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)    

Citește și:

FC Farul Constanța Ianis Zicu - ”Este un moment delicat și sper ca jucătorii să înțeleagă”

Florin Bălan și Darius Ciolacu, de la FC Farul Constanța, convocați la loturile naționale

Fiica lui Cosmin Pașcovici e prima fată legitimată la FC Farul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii