Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța „Marinarii“ își fac temele pentru a lua notă maximă la examenul cu FCU Craiova 1948. „Vrem să începem cu dreptul“ (GALERIE FOTO)

ro

14 Jul, 2022 00:00 1828 Marime text

 

 
  • Meciul a fost programat duminică, 17 iulie, pe arena principală din baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Mai sunt câteva zile până la debutul Farului Constanța în ediția 2022/2023 a Superligii, iar „marinarii“ își doresc un debut de succes în campionat, ei urmând a întâlni în prima etapă, pe teren propriu, FCU Craiova 1948.
 
Meciul a fost programat duminică, 17 iulie, de la ora 18.30, pe arena principală din baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu. „Ne bucurăm foarte mult că începem sezonul acasă. Ne dorim cele trei puncte și așteptăm suporterii alături de noi. Sperăm să facem un campionat cât mai bun. Ne dorim să câștigăm meciuri, să ne clasăm cât mai sus, îndeplinindu-ne obiectivul. Sper să fac o figură frumoasă și să ajut echipa. Cred că va fi un campionat putermic, după ce au promovat și două echipe de tradiție, Petrolul și U Cluj. Șansele de accedere în play-off vor fi egale. Perioada de pregătire a fost dificilă, ca toate de acest gen, dar am avut un cantonament bun, jucătorii noi s-au integrat foarte bine și așteptăm să înceapă sezonul. Eu sunt de mult timp aici, din academie, și sunt obișnuit ca în fiecare pauză competițională să vină și să plece mulți jucători. E normal să plece, întrucât cresc în valoare, își schimbă echipa și se duc mai departe, în drumul lor, dar noi avem o echipoă foarte bună și sperăm să ne batem acolo sus. Îi așteptăm cu drag pe fani lângă noi, Farul e echipa Constanței. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest club și ne dorim să umplem stadionul la fiecare meci. Îmi stabilesc obiective la fiecare meci și sper să mi le îndeplinesc“, a declarat mijlocașul Carlo Casap, pentru Farul TV. Jucătorul a revenit la Farul după împrumutul la Concordia Chiajna.   

 
„Totul va depinde numai de noi“
 
Portarul Marian Aioani, internațional de seniori al României, este convins că, dacă echipa de pe litoral va juca la nivelul obișnuit, va reuși să intre în play-off.

„Trebuie să analizăm adversarul din prima etapă foarte bine și să ne facem temele pentru ca, duminică, să reușim să luăm cele trei puncte. A fost o perioadă de pregătire foarte dificilă, prin prisma faptului că am avut câte două antrenamente pe zi. Am încercat să ne pregătim cât mai bine și am acumulat atât fizic, cât și tactic, pentru a reuși un sezon cât mai bun. Ne dorim să începem cu dreptul campionatul, să luăm fiecare meci în parte și să-l câștigăm. Ne va aștepta un sezon foarte dificil, sunt mai multe echipe de tradiție anul acesta. Totul va depinde numai de noi, dacă facem lucrurile cum trebuie, sunt convins că vom reuși să intrăm în play-off. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare, și la partida cu CSA Steaua au fost mulți. Sperăm ca la fiecare meci să se ocupe toate locurile din stadion“, a menționat Marian Aioani, conform sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța      
 
Citește și:
 
UPDATE
Farul Constanța l-a transferat și pe Tudor Băluță (VIDEO)

 
Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - FCU Craiova 1948. La abonamente, o ofertă specială
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii