Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - FCU Craiova 1948. La abonamente, o ofertă specială

ro

12 Jul, 2022 12:15 3154 Marime text
 

 
  • Partida este găzduită de terenul central al bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Farul Constanța susține primul meci din sezonul 2022/2023 al Superligii duminică, 17 iulie, de la ora 18.30, pe teren propriu, cu FCU Craiova 1948.
 
Partida este găzduită de terenul central al bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu. Clubul de pe litoral a anunțat prețul biletelor de intrare pentru această partidă: 100 de lei - la tribuna 0, 80 de lei - la tribuna 1, 60 de lei - la tribuna 2 și 30 de lei - la peluze. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română. În ziua jocului, casa de bilete de la stadion se va deschide la ora 16.30. Copiii cu vârsta sub șapte ani au acces gratuit însoțiți de un părinte.
 
Clubul de pe litoral le oferă în continuare fanilor posibilitatea să-și achiziționeze abonamente pentru noul sezon. Prețul abonamentelor este de 1.000 de lei la tribuna 0, 800 de lei la tribuna 1, 600 de lei la tribuna 2 și 300 de lei la peluze. Acest lucru se poate face de pe site-ul bilete.ro, dar și de la sediul grupării (Bulevardul Mamaia nr. 208). „De asemenea, clubul nostru are o ofertă specială pentru juniorii Academiei Hagi - Farul și părinții acestora. La achiziția unui pachet de abonamente (copil+părinte) beneficiază de o reducere de 30% din prețul inițial al abonamentului“, se arată pe site-ul oficial al Farului. 
 
În perioade de pregătire precompetițională, echipa constănțeană a disputat șase partide de verificare, înregistrând o victorie, trei egaluri și două înfrângeri, golaveraj 9-9, astfel: 
 
• Farul Constanța - FC Brașov (Liga a 2-a) 3-1 (Kiki, I. Cojocaru, A. Pitu)
• Farul Constanța - CS Mioveni (Superliga) 0-0
• Farul Constanța - Chindia Târgoviște (Superliga) 2-3 (Vl. Morar, Mladen)
• Farul Constanța - Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga a 2-a) 2-2 (R. Ion, Casap)
• Farul Constanța - Petrolul Ploiești (Superliga) 1-2 (Vl. Morar)
• Farul Constanța - CSA Steaua București (Liga a 2-a) 1-1 (Vl. Morar).
 
Pentru noul sezon, Farul a transferat până acum 12 jucători: Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Romario Benzar, Gabriel Torje, Kevin Doukoure, Alexandru Buzbuchi, Vlad Morar, Dragoș Nedelcu, Robert Ion, David Kiki, Mihai Popescu și Tudor Băluță.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
Ales de fani jucătorul sezonului, Ionuț Larie crede că altcineva ar fi trebuit să primească distincția. „A tras echipa după el“ (GALERIE FOTO)

 
Farul Constanța
Ce obiectiv vor avea „marinarii“ în Superligă. Hagi - „Ușor nu va fi. Să nu creadă nimeni că suntem o echipă bogată“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii