Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii „câinilor“, alături de Cosmin Paşcovici Mesaj în memoria lui Denis Paşcovici, la meciul Dinamo - Dunărea Călăraşi

ro

24 Oct, 2018 00:00 2618 Marime text
Tragedia care a lovit familia fostului fotbalist Cosmin Paşcovici i-a sensibilizat şi pe fanii lui Dinamo, echipă la care „Paşco“, acum în vârstă de 40 de ani, a jucat în sezonul 2006/2007. Denis, fiul lui Cosmin şi al Ionelei Adina, s-a stins din viaţă în urmă cu 13 zile, la numai 14 ani, fiind învins în cele din urmă de o boală cruntă.
La meciul Dinamo - Dunărea Călăraşi 1-1, din etapa a 12-a a Ligii 1, grupul ultras dinamovist „Provincialii“ a afişat în tribuna stadionului din Ştefan cel Mare un banner cu un mesaj în memoria lui Denis Paşcovici: „Când cerul se deschide, n-avem nimic de spus / Tot ce-ţi putem promite e că Denis va fi păzit acolo sus!”.
 
Stabilit la Constanţa, alături de familie, Cosmin Paşcovici a mai jucat la echipe precum FC Farul, UTA sau Petrolul Ploieşti, dar şi la formaţia reprezentativă a României. Ultimul meci în Liga 1 al fostului fundaş stânga a fost Dinamo - UTA 3-1, disputat pe 1 decembrie 2007.
 
Meciul Dinamo - Dunărea Călăraşi s-a jucat în seara zilei în care a murit Ilie Balaci, astfel că şi la această partidă s-a ţinut un moment de reculegere. În plus, cum fostul mare fotbalist a jucat şi la Dinamo, timp de doi ani, între 1986 şi 1988, fanii „câinilor“ au afişat şi un mesaj, scris cu albastru pe fond alb, „Odihneşte-te în pace, Minune blondă!” şi i-au scandat numele legendarului Balaci.
 
Sursa foto: Radio Dinamo
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii