Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

European Handball League Când va susține HC Dobrogea Sud Constanța dubla cu HC Victor Stavropol

ro

24 Aug, 2020 00:00 3374 Marime text
  • Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va debuta în sezonul 2020/2021 pe 29 august, într-un meci internațional.
 
HC Dobrogea Sud va debuta în noua competiție continentală inter-cluburi European Handball League contra formației din Rusia HC Victor Stavropol, care s-a clasat pe locul doi în ultima ediție de campionat, întrerupt, ca și în România, în urma pandemiei de coronavirus.

Turul dublei întâlniri se va disputa la Constanța, pe 29 august, iar returul pe 6 septembrie, la Stavropol. Partida de la Constanța va fi găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 19.00, și se va juca fără spectatori. Confruntarea este prima oficială a HCDS din noul sezon, întrucât situația epidemiologică actuală din România împiedică disputarea turneului Final Four al Cupei României (în care evoluează și echipa de pe litoral) și în week-end-ul 22-23 august. După toate probabilitățile, turneul se va desfășura pe 12 și 13 septembrie, la Sala Polivalentă din București, înainte de începerea noii ediții a Ligii Naționale.  

„Un adversar care ne convine“ 

În ce privește dubla din European Handball Cup, Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud, a declarat, potrivit site-ului oficialal clubului: „Victor Stavropol este un adversar care ne convine. SKA Minsk și Metalurg Skopje erau echipe mai tari. Ar fi fost bine să jucăm, poate, și cu HC Butel Skopje, pentru că nu ne trebuia viză de Macedonia. Suntem optimiști. Sperăm să trecem de ruși și să ne calificăm în turul al doilea“.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

Constanța Handbalistul Igor Radojevic - „Vom da 200% la fiecare meci și nu vă vom dezamăgi!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii