Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliza Samara va lipsi o lună din competiţii, în urma unei intervenţii chirurgicale

ro

01 Feb, 2017 00:00 1723 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România, constănţeanca Eliza Samara, a anunţat că se confruntă cu probleme medicale, astfel că este necesară o intervenţie chirurgicală, care o va ţine o lună departe de teren. „Din păcate, sunt nevoită să mă retrag de la Top 16 Cupa Europei, ce va avea loc vineri în Antibes. Mâine (n.r. astăzi), trebuia să evoluez şi în liga franceză. Tot mâine, voi suferi o intervenţie la meniscul genunchiului stâng şi voi lipsi o lună din competiţii“, a postat pe Facebook campioana europeană din 2015.
 
Aflată pe locul 20 în clasamentul mondial, Eliza Samara s-a calificat recent cu echipa României la Campionatul European, câştigând o grupă din care a făcut parte şi Olanda, pe care tricolorele au învins-o de două ori. La finele săptămânii trecute, constănţeanca a evoluat şi în meciul pe care echipa sa de club, Metz TT (Franţa), l-a susţinut în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, 2-3 acasă cu Linz AG Froschberg (Austria).

Intervenţia chirurgicală la genunchiul stâng a avut loc deja, derulându-se cu succes, după cum a informat Eliza Samara, care a postat o poză de la spital. 
 
Sursa foto: Facebook (Eliza Samara)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii