Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:50 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Ediţia a doua a Cupei Mării Negre la ciclism se pune în mişcare

ro

29 Sep, 2016 00:00 1368 Marime text
Ediţia a doua a Cupei Mării Negre la ciclism pleacă la drum în acest weekend, în organizarea Clubului Sportiv Bilal 2000 Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Black Sea Equilibrium. Întrecerea se adresează pasionaţilor de ciclism de la 5 la 18 ani.
 
„În Dobrogea, ciclismul nu are cum să moară, sunt mult prea mulţi iubitori ai acestui minunat sport. Invităm cât mai mulţi copii la eveniment. Sunt sigur că doar prin astfel de evenimente vom putea reveni acolo unde am fost odată. Sunt mulţi copii talentaţi, iar noi trebuie doar să îi descoperim”, a declarat Victor Bănescu, preşedintele CS Bilal 2000.

Un mod de viaţă sănătos

Prima etapă va avea loc sâmbătă 1 octombrie, în parcarea de la Maritimo Shopping Center. Vor fi patru categorii de vârstă: 5-7 ani, 8-11 ani, 12-14 ani și 15-18 ani, masculin și feminin. Primul start va avea loc la ora 10.00. „Fiecare copil va primi câte un kit de participare extrem de bogat. Prin astfel de evenimente încercăm să le oferim copiilor noștri un mod de viaţă sănătos”, a spus şi Ana Maria Toma, director de marketing la clubul Bilal 2000.

Vor fi trei runde

Ca și la prima ediţie, Cupa Mării Negre va avea și în această toamnă trei etape, a doua fiind programată pe 8 octombrie, iar a treia, pe 15 octombrie și se vor întocmi clasamente pe etapă și clasament general. Taxa de participare este de 15 lei de etapă sau 30 de lei pentru toate cele trei runde.
 
„Încercăm să facem din această competiţie una de tradiţie. Anul viitor, vrem să refacem puternica echipă a Constanţei de ciclism. Din martie 2017, vom avea din nou o Federaţie cu acte în regulă și vom porni din nou pe drumul spre performanţă”, a mai arătat Victor Bănescu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii