Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:14 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea „Sevil Shhaideh va sta la Guvern până când va obosi”

ro

22 Dec, 2016 23:37 862 Marime text
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, joi, la Antena 3, că Sevil Shhaideh va rămâne prim-ministru „până în momentul când va obosi”, caz în care o va înlocui el, însă a apreciat această variantă ca improbabilă, întrucât Shhaideh are o putere de muncă mare.

„M-aţi întrebat cât va sta Sevil Shhaideh prim-ministru. Va sta până în momentul în care va obosi. Dacă va obosi, o să merg eu. Dacă nu va obosi, ceea ce este foarte probabil, o să stea acolo patru ani”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit news.ro.

El a avertizat că guvernul PSD va fi unul cu o activitate susţinută pentru a respecta programul de guvernare cu care partidul a câştigat alegerile. „Ritmul acestui guvern va fi infernal, prin programul pe care trebuie să îl ducă la îndeplinire. Nicio guvernare nu a avut ritmul pe care eu îl voi imprima acestei guvernări”, a spus Dragnea arătând că programul PSD conţine şi termene de implementare a unor măsuri.

Dragnea a dat asigurări că guvernul Shhaideh va avea susţinerea sa categorică. „Ştiu capacitatea de muncă a lui Sevil Shhaideh. Nu-i mai mare ca a mea, dar e a doua după mine. Dacă ea va rezista, eu o voi susţine până la finalul mandatului. Eu nu-mi bat joc de Sevil, nu-mi bat joc de Guvern. Din partea mea, are susţinere totală”, a conchis Dragnea.

Întrebat de reacţie a avut Sevil Shhaideh în momentul în care i-a propus să fie premier, Dragnea a spus că aceasta s-a aşezat pe scaun. „Sevil este foarte emotivă. Sigur, şi-a revenit. Nu i-am propus să fie secretar de stat, ci i-am propus să conducă administraţia din România. Şi Sevil mai ştie cum se lucrează cu mine. Este încărcată cu responsabilitate şi ştie cât de greu va fi", a afirmat liderul PSD.


Sursa foto: machiavelli.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii