Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:36 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuţie, la FC Farul, între Giani Nedelcu şi echipă „Unui om aflat la greu nu îi dai în cap”

ro

02 Mar, 2016 00:00 3028 Marime text


Eşecul umilitor, 0-4, al FC Farul din meciul din deplasare cu Dacia Unirea Brăila a fost analizat, ieri, într-o întrevedere pe care Giani Nedelcu, preşedintelui Consiliului Director al clubului, a avut-o cu echipa.

Giani Nedelcu a discutat cu preşedintele executiv Auraş Braşoveanu şi cu staff-ul tehnic, după care i-a ascultat pe jucători, încercându-se găsirea soluţiilor pentru ca echipa se se menţină, prin joc bun şi rezultate, în cursa pentru promovarea în Liga 1.

Un duş rece

„Cu Brăila a fost un eşec, un accident. Au intrat pe teren puţin cu nasul pe sus. I-am ascultat pe fiecare ce au avut de spus. O iau ca pe un duş rece, exact cum au zis ei. Problema e să nu se mai repete asemenea duşuri. De putut, jucătorii pot, dar trebuie să fie mult mai concentraţi şi mai interesaţi. Trebuie să fie un grup mai unit. E mai greu, într-adevăr, că sunt mulţi jucători noi, dar trebuie să se împrietenească şi să dovedească unitate, ca să aibă forţă. Iar primul prilej e meciul de vineri, de la Constanţa, cu Bucovina Pojorâta“, a arătat Giani Nedelcu.

Situaţia lui Constantin Gache

Acesta a spus că tonul discuţiilor a fost unul normal, intenţia sa nefiind de a găsi ţapi ispăşitori şi de a lua măsuri după înfrângerea cu Dacia Unirea Brăila. „Unui om aflat la greu nu îi dai în cap. Trebuie să-l ajuţi şi să-l sprijini, sub toate aspectele. Eu nu m-am dus să dau în cap la nimeni“, a punctat Nedelcu, potrivit căruia postul antrenorului principal Constantin Gache nu e în pericol.

„Nu se pune problema despărţirii de Constantin Gache. Ne dorim cu toţii să fie bine, să câştigăm şi încercăm să facem tot ce putem în acest sens. Vrem să avem rezultate şi să vină lumea la stadion“, a precizat Giani Nedelcu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii