Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficialii FC Farul speră totuşi că echipa va fi înscrisă în Liga a 3-a Giani Nedelcu - „Mâine (n.r. astăzi) se decide”

ro

02 Sep, 2016 00:00 5345 Marime text

 
Oficialii FC Farul au aşteptat, pe parcursul zilei de ieri, motivarea deciziei Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, având convingerea că hotărârea le este favorabilă şi că echipa constănţeană trebuie înscrisă în campionat, în ciuda faptului că mai multe surse susţin, categoric, că Farul nu va fi primită în Liga a 3-a.
 
„Decizia Comisiei de Recurs, aşa cum a fost ea dată, e favorabilă FC Farul. Apelul a fost respins ca lipsit de interes, concluzionându-se că prima soluţie a fost în favoarea clubului şi că nu aveam de ce să o atacăm. Se aşteaptă acum motivarea, iar, dacă Comisia de Recurs îşi menţine poziţia exprimată în cadrul şedinţei, Farul va fi înscrisă în Liga a 3-a”, declara, în prima parte a zilei, fostul preşedinte al FC Farul, Auraş Braşoveanu, membru în Comitetul Executiv al FRF.
 
La câteva ore distanţă, Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al FC Farul, spunea şi el: „Treaba e încurcată. Dacă, pe 21 septembrie, rezolvăm litigiul cu trei jucători, trebuie să fim programaţi să jucăm. Aşteptăm să vedem ce ni se va transmite, să nu mai stăm în tensiune şi să ştim ce avem de făcut. Sunt mai mulţi fotbalişti pe care vrem să-i luăm, iar, în situaţia de faţă, suntem încurcaţi, şi noi, şi ei. În mod normal, ar trebui să fim primiţi în Liga a 3-a. Indiferent de decizie însă şi chiar dacă echipa nu va fi programată, vom continua să achităm insolvenţa“. Aseară, Nedelcu a mai spus: „Mâine (n.r. vineri, 2 septembrie) se decide, am înţeles că la ora 12.00. E o hotărâre grea, de durează atât de mult până să fie luată. Pe de altă parte, înseamnă că avem dreptate, de nu se poate da rapid un verdict, e albă sau neagră. Eu sper până în ultima clipă”.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii