Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:04 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu eu, ci altcineva“ Giani Nedelcu infirmă că ar vrea să înfiinţeze Farul 2017

ro

31 Mar, 2017 00:00 2760 Marime text
Fostul patron al FC Farul, Giani Nedelcu, a infirmat zvonul cum că ar plănui să înfiinţeze un nou club de fotbal, cu scop de a recupera semnele identitare ale defunctei grupări sportive.
 
Cosmin Şişcu, directorul sportiv al SSC Farul Constanţa, liderul Ligii a 4-a a judeţului Constanţa, care a fost înfiinţată în vara anului trecut, pentru a duce mai departe spiritul farist, a declarat, pe marginea acestui zvon: „Farul 2017, Farul 2020, Farul Poarta 6, vor fi multe. Farul Genovez… Să înfiinţeze, ce putem face? Noi avem clubul nostru, înfiinţat legal, cu CIS (n.r. certificat de identitate sportivă) şi cu tot ce ne trebuie. Altceva nu ştiu. Am auzit şi eu ceva, nu ştiu 100% dacă e, dar nu avem cum să oprim acest eventual lucru. Nu cunosc amănunte şi nu ştiu despre ce e vorba. Pentru noi, recuperarea palmaresului, a culorilor şi a siglei e principalul obiectiv. Ce vrea dumnealui să facă nu cunosc. Nu am mai discutat cu dânsul de anul trecut“.
 
Giani Nedelcu a infirmat însă această ipoteză a înfiinţării de către el a Farul 2017. „Nu e adevărat că eu vreau să înfiinţez. Nu eu, altcineva înfiinţează. Nu ştiu cine, aşa am auzit. Eu, în contul banilor pe care am să-i iau, voi vedea cum se va proceda, să recuperez din sumă sau să vedem cum va fi. Sigla e acolo. M-aş bucura s-o ia suporterii, să continue ei. Dacă pot să-i ajut s-o ia ei, cu cea mai mare plăcere. Pe mine nu mă interesează. Eu nu am nimic cu fanii. Am făcut tot ce am putut la FC Farul, dar dacă n-am fost ajutat să mergem mai departe…“, a arătat Giani Nedelcu.

În privinţa datei la care vor fi scoase la licitaţie semnele identitare ale FC Farul, Cosmin Şişcu a spus că nu au apărut noutăţi. „Nimic nou, nu ştim absolut nimic unde s-a ajuns cu lichidarea clubului. Nu avem nicio informaţie. Dacă apare ceva nou, anunţăm mediat“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii