Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Demolarea spălătoriei auto de la stadionul „Farul“ a fost amânată

ro

02 May, 2017 12:47 6929 Marime text
Demolarea spălătoriei auto „La stadion“, amplasată pe strada Primăverii din Constanţa (la stadionul „Farul“), care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, a fost amânată. 

„Primăria municipiului Constanţa a emis un ordin de demolare, întrucât era o construcţie care funcţiona fără autorizaţie“, a declarat, săptămâna trecută, Ionela Halciuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, care, astăzi, a precizat: „Acţiunea a fost amânată pentru o altă dată. Mai era nevoie de nişte clarificări“.

Spălătoria a fost deschisă în anul 2014, La acea dată, patronul FC Farul, Giani Nedelcu, spunea că toate încasările merg la club, pentru suportarea unei părţi din cheltuielile curente. „Dacă nu ne ajută alţii, încercăm să ne ajutăm singuri. Nicio persoană fizică nu are vreun beneficiu de pe urma ei, toţi banii pe care îi aduce sunt vărsaţi la club. Lângă spălătorie, este şi un bar, unde aşteaptă proprietarii maşinilor, şi care este inscripţionat cu însemne ale Farului. Nu vrem să ne oprim însă aici. Căutăm şi alte surse de venit. Pe locul terenului de tenis vom amenaja un teren sintetic“, spunea Giani Nedelcu, în urmă cu trei ani.

UPDATE: Valentina Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, a declarat astăzi: „Poliţia Locală va asista la demolare. Deocamdată, nu s-a stabilit când va avea loc acţiunea. Rămâne ca administratorul să anunţe dacă demolarea o va face el sau Primăria, dar cel mai probabil o va face el“. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ady 05 May, 2017 15:12 Sa nu se demoleze ca acolo spal eu opelul