Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:08 26 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuția de peste cinci ore Sorin Mihăilescu amână intrarea în greva foamei

ro

29 Jul, 2018 22:38 2513 Marime text
Cel mai cunoscut suporter constănțean, Sorin Mihăilescu, a anunțat joi, 26 iulie, că luni, 30 iulie, va intra în greva foamei în fața Primăriei Constanța, protestând astfel față de tratamentul de care beneficiază SSC Farul Constanța.

Astăzi însă, Sorin Mihăilescu a precizat că, în urma unei discuții cu soția sa, a decis să amâne intrarea în greva foamei. 

Niciodată soția mea nu a fost interesată de ceea ce fac sau cum fac! A avut mereu încredere în mine! Dănuța mea este și psiholog sportiv. Cu master luat la Ovidius cu Dragu... Pănă azi noapte nu am vorbit deloc de situația Farului! Azi noapte am făcut din noapte zi! Am discutat mai mult de 4 - 5 ore! A vrut să știe motivele pentru intrarea în greva foamei. A zis că trebuie să vorbim pentru câ această decizie nu mă afecteazâ doar pe mine și dacă o conving mă va sprijini!, a punctat Sorin Mihăilescu.


După ce a ascultat argumentația lui Sorin, soția sa i-a spus, printre altele:

- dacă tu mori (n. r. în urma grevei foamei) cine crezi că va plănge după tine? Noi! Atunci nu ne lăsa în voia sorții!

- Dacă vă iau stadionul intră ABIA ATUNCI în greva foamei. Nu intra însă singur. Alții conduc clubul și ar trebui să fie lăngă tine!

- si... ceva ce nu mi-a plăcut... dar ii dau dreptate.. (n.r. spune Mihăilescu). TREBUIA SĂ AMANETAȚI ȘI MAȘINILE ȘI CASELE dar SĂ NU PIERDEȚI SIGLA ȘI PALMARESUL!


După discuție, fanul constănțean a decis:

Amân - nu renunț - intrarea în greva foamei pănă în ziua în care vor decide să nu ne mai lase pe Farul!


Sorin Mihăilescu a precizat că va continua să lupte, însă fără a mai ataca un partid politic sau pe Ciprian Marica (deținătorul brandului FC Farul) și pe cei din jurul său,

pănă în momentul (nu foarte îndepărtat) în care ne vor goni de pe Farul. 

Voi rămăne dedicat proiectului dar decizia de a nu mai fi membru cotizant este definitivă. Nu vreau ca prin acțiunile mele să fac rau acestui proiect de suflet!, a punctat Mihăilescu.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii