Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat Fostul şef al galeriei echipei FC Farul - „Stadionul din Constanţa arată mai rău decât majoritatea terenurilor de Liga a IV-a!“ (galerie foto)

ro

06 Aug, 2019 00:00 8778 Marime text
Sorin Mihăilescu, fostul şef al galeriei echipei FC Farul, a răbufnit zilele acestea şi acuză municipalitatea şi pe actualii conducători ai clubului FC Farul de starea jalnică a stadionului care poartă numele internaţionalului Gheorghe Hagi.
 
„Un stadion preluat de primărie, care arată mai rău decât majoritatea terenurilor de Liga a IV-a!
Felicitări, Făgădău! Felicitări, Marica! Gazon pregătit pentru cultivarea de ceapă! Scaunele se mută dintr-o parte în alta. Iubesc şi voi iubi Farul câte zile voi avea, dar ceea ce se întâmplă acum este amatorism total”, susţine Mihăilescu.
 
Punctul de vedere al fostului lider de galerie este împărtăşit de alţi farişti, dar şi de Asociaţia „Constanţa Altfel”, condusă de senatorul Vergil Chiţac.
 
Unii suporteri susţin că până şi terenul de fotbal de la Cernavodă arată impecabil şi că este evident că „la Constanţa nu se vrea să se investească în nimic“. „Păcat de stadion şi echipă! Un oraş cu mare tradiţie în fotbal cum este Constanţa merita mai mult. Primăria, din banii publici ar trebui să facă un complex sportiv unde să poată veni orice cetăţean să alerge, să joace tenis, ping-pong, să înoate, să joace un baschet. Primăria ar trebui să încurajeze întrecerile sportive la care să poată participa orice cetăţean”, susţin aceştia. Totodată, sunt şi microbişti care-i îndeamnă pe cei care iubesc Farul să cumpere bilete, suveniruri sau să facă donaţii.
 
„Constanţa Altfel” se întreabă, retoric: „La ce ne trebuie echipă performantă de fotbal, la ce ne trebuie mişcare sau stadion?!”
 
Sursa foto: Facebook Sorin Mihăilescu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii