Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:02 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Micului Baschetbalist ia startul la Tulcea. Cine participă la competiția sportivă

ro

23 Mar, 2018 20:05 645 Marime text
Vineri, 23 martie, de la ora 16.00, Sala Clubului Sportiv Școlar Tulcea a fost gazda deschiderii oficiale a Cupei Micului Baschetbalist, turneu amical de pregătire, la care participă CSS Tulcea, CS Cuza Sport Brăila și Clubul Sportiv Izmail.  La deschiderea oficială au participat Directorului Clubului Sportiv Școlar Tulcea, Alexandru Grecu Mihaly,  viceprimarul Andaluzia Luca, Directorul Direcției Județene de Tineret și Sport, Liviu Ulrich, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Constantin Albu,  precum și oficiali ai orașului Izmail.

„În numele președintelui Consiliului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu,  doresc să transmit bun venit  delegației orașul Izmail. Mă bucur să văd că această cooperare româno-ucraineană (parafată de noi, cei din din Consiliul Județean Tulcea, în cadrul unui parteneriat Tulcea – Izmail semnat în luna mai a anului trecut) se dezvoltă și implică domenii cât mai vaste, cum este cel sportiv. Acesta a fost, de fapt, și dezideratul nostru la momentul inițierii discuțiilor pentru semnarea unui parteneriat româno-ucrainean: cooperarea în cât mai multe domenii”, a spus consilierul Președintelui Consiliului Județean Tulcea, Constantin Albu, la deschiderea oficială a Cupei Micului Baschetbalist.

După intonarea imnului de stat al României, respectiv Ucrainei și după alocuțiunile oficialităților, a urmat meciul de deschidere a  competiției între CSS Tulcea și CS Izmail, un meci echilibrat și dominat de fair – play.
 
Sursa foto: CJ Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii