Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Bilal 2000 Constanţa efectuează selecţii pentru a forma o nouă echipă de ciclism

ro

15 Nov, 2016 00:00 2227 Marime text
Clubul Sportiv Bilal 2000 Constanţa caută tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, băieţi sau fete, pasionaţi de ciclism, pentru a forma o nouă echipă profesionistă în Dobrogea.
 
„Am hotărât că este timpul să repunem pe tapet ciclismul de performanţă în Constanţa. Până pe 10 ianuarie 2017 aşteptăm ca orice copil îndrăgostit de acest sport să ia legătura cu noi, iar de pe 14 ianuarie vom începe pregătirea, pentru ca, în primăvară, să ştim exact componenţa echipei. Am dori ca atât echipa de fete, cât şi cea de băieţi să includă câte opt ciclişti”, a declarat Victor Bănescu, preşedintele CS Bilal 2000 Constanţa.
 
În plus, clubul constănţean organizează şi cursuri de iniţiere pentru copii cu vârste cuprinse între şase şi 12 ani, dar aşteaptă la antrenamente orice pasionat de ciclism, indiferent de vârstă. „Suntem într-un regres enorm şi acum a venit vremea să ne unim forţele şi să scoatem din nou în faţă ciclismul românesc”, a completat Victor Bănescu.
 
CS Bilal 2000 pregăteşte un an 2017 cu mai multe concursuri. Astfel, singurul club profesionist din Dobrogea va organiza două ediţii ale Cupei Mării Negre pentru copii şi tradiţionalul Tur al Dobrogei pentru seniori, dar şi alte curse interesante.

Sursa foto: Facebook (Dobrogea pe bicicletă)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii