Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristi Ganea, ultimul meci pe teren propriu la FC Viitorul „Am primit un telefon care mi-a schimbat viaţa. Hagi mi-e ca un tată“

ro

11 May, 2018 00:00 2498 Marime text
Internaţionalul român Cristian Ganea va disputa astăzi, contra echipei Poli Iaşi, ultimul meci cu FC Viitorul în faţa propriului public. Jucătorul a semnat cu celebra echipă spaniolă Athletic Bilbao, în al cărei lot se va regăsi din sezonul viitor.
 
„Timp de trei ani, am muncit cu acest club, cu aceşti jucători şi am ceva emoţii înaintea meciului cu Poli Iaşi, ultimul al meu în faţa propriului public al FC Viitorul. Am plecat de jos şi acum fac un pas enorm în cariera mea. În primul rând, vreau ca echipa să câştige cu Poli Iaşi, iar dacă voi marca şi eu, cu atât mai bine. Când am ajuns la FC Viitorul, nu mă gândeam că voi avea atâtea realizări, atât cu echipa, cât şi pe plan individual. Veneam după mai multe neîmpliniri la alte echipe, dar a fost un telefon de la FC Viitorul care mi-a schimbat viaţa. Cu multă muncă şi seriozitate, după trei ani, am reuşit să semnez cu o echipă de top din Primera Division. Acesta e un lucru foarte important. Datorită lui Gică Hagi, clubului şi colegilor sunt acolo şi le mulţumesc pe această cale tuturor. Mister a avut o mare contribuţie la realizările mele. Îl voi respecta mereu. Pentru mine e ca un tată. M-a ajutat foarte mult. Acum doi - trei ani, mă uitam la Messi şi Cristiano Ronaldo şi atât. Nu mă gândeam vreodată că pot să mă duelez cu ei. Mă gândeam la ei ca suporter, să fiu cât mai aproape, să mă uit la un meci de-al lor. Dar acum am şansa şi sper să am ocazia să joc contra lor“, a declarat Cristi Ganea.
 
Gică Hagi a arătat că jucătorului nu-i va fi uşor la Athletic, dar are şansa lui. „În cazul lui Ganea la FC Viitorul, important a fost că tot ce s-a vorbit s-a întâmplat. El a fost mulţumit că tot ce i s-a promis s-a respectat. A acceptat să joace fundaş stânga, a fost deschis din prima zi. Împreună am progresat, iar el a devenit foarte bun, competitiv. Când ai creşterea lui, e normal să ajungi la o echipă mare. E primul fotbalist de la noi care s-a transferat în Spania, un lucru extraordinar pentru noi. Sperăm să crească în continuare, să aibă randament şi să joace cât mai mult. Nu va fi uşor la Bilbao, dar el are posibilitatea şi e apreciat acolo. Are şansa lui“, a spus managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii