Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul dintre HC Dobrogea Sud și antrenorul Christian Gaudin a fost reziliat

ro

06 Oct, 2017 18:17 1902 Marime text
Rezultatele nesatisfăcătoare din ultima perioadă ale echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanța au dus, astăzi, la rezilierea pe cale amiabila a contractului dintre club și antrenorul francez Christian Gaudin.  
  

 "Împreună am ajuns la concluzia că această decizie e cea mai bună pentru echipă. În sistemul cu play-off, locul zece pe care ne aflăm acum nu e o catastrofă. Îmi doresc să urcăm repede în primele trei-patru poziții. Acum nu avem o variantă de înlocuire a antrenorului, întrucât astăzi am fost ocupați cu rezilierea contractului lui Christian Gaudin, dar sunt convins că până marți la meciul cu Potaissa Turda vom găsi cea mai bună soluție. În zilele următoare, vom stabili în Consiliul Director o strategie", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 

  

 "Știam că așteptările sunt mari la acest club și în general în viață nu se așteaptă mult realizarea unor obiective. Deși am cucerit Supercupa și am înregistrat unele progrese, nu am obținut nicio victorie în cele trei meciuri de acasă iar acum a venit și înfrângerea de la Focșani. Când am acceptat propunerea de a veni antrenor, am cerut un timp de acomodare mai mare, pentru că toți jucătorii, cu excepția unuia, pe care eu l-am solicitat, erau deja la echipă și era greu să ne familiarizăm rapid unii cu alții. Îmi pare rău că nu am putut profita de provocarea HC Dobrogea Sud și nu am putut obține rezultate mai bune", a spus și Christian Gaudin. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii