Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracte prelungite pentru handbaliști de la HC Dobrogea Sud Constanța. „Se simt minunat la noi!“

ro

21 Dec, 2021 00:00 2624 Marime text

 
  • Au fost transferați în vara acestui an și au fost de acord să continue la HCDS după termenul limită din înțelegerile inițiale. 
 
HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat că doi dintre componenții echipei, interul stânga bosniac Marin Vegar și extrema dreapta din Serbia Strahinja Stankovic și-au prelungit contractele cu gruparea de pe litoral.
 
Ambii au fost achiziționați în vara acestui an. Înțelegerea lui Vegar, „stâlpul apărării“, expira în iunie 2022, iar jucătorul a fost de acord cu o prelungire pe încă doi ani, până în 2024. Stankovic a semnat prelungirea contractului până în iunie 2023. „Au venit în această vară la Constanța și nu vor să plece prea curând! Marin Vegar și Strahinja Stankovic și-au prelungit contractele, dovadă că se simt minunat la noi! Amândoi au avut evoluții foarte apreciate și au pus umărul la succesele echipei noastre din acest sezon. Și sârbul Strahinja Stankovic are gânduri mari alături de «delfini». Extrema dreaptă a lăsat o impresie foarte bună în meciurile în care a jucat, fiind mână sigură pe contraatac, dar și la 7 metri, cu un total de 47 de goluri în Liga Națională“, se arată pe site-ul oficial al HCDS.

„Împreună vom reuși multe performanțe“
 
„Delfin până în 2024! Marin Vegar va mai juca la Constanța cel puțin doi ani și jumătate, după prelungirea de contract. Vegar va face parte din Familia HCD până în iunie 2024 și, sperăm, chiar mai mult de atât. Felicitări, multă baftă și hai, Constanța!“ și „Done Deal Stankovic, încă un sezon la HCD! Dupa prelungirea contractului lui Marin Vegar, mai avem o veste bună pentru voi. Strahinja Stankovic va mai juca la Constanța cel puțin un an și jumătate! Ne bucurăm că unul dintre cei mai buni jucători din lot se simte bine la echipă și suntem siguri că împreună vom reuși multe performanțe. Cograts, Strahinja! Best of luck! Go HCD!“, au fost mesajele de pe pagina de Facebook a clubului constănțean.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud
George Buricea, în „rolul“ lui James Bond. Agentul 077! „Visăm ca returul să continue tot într-o manieră de Hollywood“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii