Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Continuăm zilele de sărbătoare cu un meci de spectacol“ HC Dobrogea Sud joacă astăzi cu CSA Steaua la Constanţa

ro

04 Dec, 2017 00:00 1897 Marime text
După confruntarea cu echipa germană SC Magdeburg, din manşa secundă a turului trei preliminar al Cupei EHF, pe care a câştigat-o la Constanţa cu 27-26, necalificându-se însă în grupele competiţiei, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud susţine un nou meci foarte dificil în propriul fief, întâlnind astăzi, de la ora 18.00, CSA Steaua Bucureşti! 
 
Meciul contează pentru etapa a 13-a a Ligii Naţionale, ultima din tur. Înaintea partidelor de ieri din rundă, formaţia constănţeană se afla pe locul şapte în clasament, cu 23 de puncte, având şapte victorii, două egaluri şi trei înfrângeri, în vreme ce Steaua ocupa prima poziţie, cu 28 de puncte. HC Dobrogea Sud e neînvinsă de şase etape în campionat, realizând în acest interval cinci victorii (patru la rând) şi un egal. Biletul de intrare la meci costă 10 lei.
 
„Continuăm zilele de sărbătoare cu un meci de spectacol. Haideţi alături de noi, la meciul lunii decembrie! «Delfinii» constănţeni se vor lupta cu Steaua armatei. Nu rataţi un meci exploziv, care vă promite emoţii şi satisfacţii unice!“, se arată pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii