Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Naționala feminină de baschet a României se întâlnește cu fanii. Prilej de poze și autografe! (GALERIE FOTO)

ro

08 Nov, 2023 09:31 818 Marime text
 
 
Echipa națională feminină de baschet a României se află la Constanța, unde pregătește debutul în campania de calificare la Campionatul European din 2025.
 
„Acvilele“ susțin primele două meciuri în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, joi, 9 noiembrie, cu Islanda, și duminică, 12 noiembrie, cu Slovacia, de fiecare dată de la ora 18.00. Accesul publicului la cele două partide este gratuit.
 
Tricolorele se antrenează pe litoral pentru cele două importante dueluri și au trecut cu zâmbetul pe buze de sesiunea foto premergătoare debutului în calificările FIBA Women's EuroBasket 2025.
 
Ziua de astăzi, 8 noiembrie 2023, va fi una în care lotul României, pregătit de Dan Calancea, Alina Șerban și Ioannis Koukos, se va opri pe terenul de baschet al Colegiului Național „Mihai Eminescu“ din Constanța, de la ora 11.00, la o întâlnire cu elevii, pentru ca, mai apoi, la ora 19.00, să fie prezentă în City Park Mall, pentru o sesiune foto și de autografe (Meet & Greet), deschisă tuturor celor care sunt alături de Acvile în campania europeană care debutează la Constanța.
 

CN Mihai Eminescu, te pregătești?! Toată lumea la City Park, pregătită?! Hai, România!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
UPDATE. Baschet
Echipa națională feminină a României joacă la Constanța două meciuri oficiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii