Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:21 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Neptun Constanţa a transferat un coordonator sloven (galerie foto)

ro

23 Aug, 2021 00:00 887 Marime text

 
  • În vârstă de 28 de ani, baschetbalistul ajunge în România pentru prima dată.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa a anunţat un nou transfer pentru sezonul 2021/2022, cel al slovenului Zan Kosic (28 de ani, coordonator).
 
„Žan Kosić este noul jucător al Gladiatorilor din Tomis. În vârstă de 28 de ani, coordonatorul sloven ajunge în România pentru prima dată. În sezonul precedent, jucătorul a încheiat parcursul alături de echipa sa, Hopsi Polzela, în Liga KBM din Slovenia, cu o medie pe meci de 16.7 puncte, 6.1 pase decisive și un procentaj de la aruncările libere de 81.7 %. Welcome to Constanța, Žan!“, este mesajul grupării de pe litoral.

 
La Constanţa, al doilea Summer Camp VMBA al sezonului de vară 2021

 
În weekend-ul recent încheiat, la Constanţa, pe terenurile 8Arena, s-a desfăşurat al doilea Summer Camp VMBA al sezonului de vară 2021, VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp, organizat de Vlad Moldoveanu Basketball Academy, în colaborare cu BC Athletic Constanţa. Limita de vârstă a fost între 10 și 18 ani, iar participanții au fost împărțiți în grupe în funcție de vârstă. „VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp a fost gândit pentru a acoperi întreg palierul de exerciții necesare atât jucătorilor începători, cât şi celor ce doresc să-şi îmbunătățească anumite abilități în mod specific. Împreună, echipa tehnică se va asigura că toate circuitele dedicate dezvoltării driblingului, tehnicilor de pasare a mingii și aruncării la coș vor fi efectuate corect, iar fiecare participant va beneficia de suficientă atenție“, se arată pe pagina de Facebook a grupării constănţene. Pe lângă antrenorii de la VMBA Summer Camp 2021 (Thanasis Molyvdas, Manos Papamakarios, Paula Nica, Cezar Stănescu și Vlad Moldoveanu), au fost prezenți și Bogdan Ivanovici, Alina Serban și Alexandru Olteanu, reprezentând BC Athletic Constanța.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
BC Athletic Neptun Constanța
Surpriză, în mijlocul familiei, pentru Adrian Trandafir, campion în Liga Națională de baschet 3x3 (galerie foto)


Liga Națională de baschet 3X3
Athletic Neptun Constanța, campioană la masculin și vicecampioană la feminin (galerie foto)


Inedit
La Constanţa, luptătorii au înlocuit armele cu mingea de baschet (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii