Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa HC Dobrogea Sud a învins şi CSM Bucureşti şi a urcat pe locul întâi în clasament

ro

04 Dec, 2021 13:44 2183 Marime text
  • În 14 partide jucate până acum în campionat, „delfinii“ au înregistrat 12 victorii, un egal şi o înfrângere.
 
Etapa a 14-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, prima din retur, a fost deschisă, astăzi, de partida HC Dobrogea Sud Constanţa - CSM Bucureşti.
 
Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 25-20 (13-8), „delfinii“ continuându-şi parcursul fără greşeală pe teren propriu în acest sezon.
 

Victorie cu CSM Bucureşti şi încheiem fără punct pierdut acasă în actualul sezon! Bravo, băieţi! Felicitări pentru a nouă victorie în Sala Sporturilor din tot atâtea posibile! Mulţumim Familiei HCD pentru încurajările din sală şi din faţa televizoarelor! Hai, Constanţa!, este mesajul clubului constănţean.

HC Dobrogea Sud: Vasile 1 gol, Chilianu - Nistor 5 goluri (5x7m), Nikolic 4, Komogorov 3, Buvinici 3, Susanu 3, Caba 2, Stankovic 1 (1), Andrei 1, Chikovani 1, Ilie 1, Vegar, Stănescu, Bruj, Loghin.
 

VICTORIEEE! Echipa noastră încheie cu un parcurs perfect pe teren propriu prima parte a sezonului: 9 succese în 9 meciuri jucate! Și urcă pe primul loc, pentru cel puțin o săptămână, având două jocuri în plus față de campioana Dinamo. La ultimul meci disputat anul acesta în Sala Sporturilor, contra lui CSM București, în prima etapă a returului Ligii Naționale, băieții antrenați de George Buricea au fost permanent la timona partidei și le-au oferit spectacol fanilor noștri. „Delfinii” au condus cu 11-5, după ce Nikolic a finalizat de la semicerc două atacuri poziționale, la limita pasivului, iar Caba a fructificat, pe contraatac, o intercepție reușită de apărarea noastră. CSM a redus din diferență, la 11-8, dar Vasile, din nou în mare formă, a înscris din poartă în poartă. Nikolic a semnat ultima reușită pentru un avantaj consistent la pauză, 13-8, pe care băieții noștri l-au conservat până la final, 25-20, se arată și pe site-ul oficial al HCDS.


În clasamentul intermediar, HCDS (antrenor, George Buricea) a urcat de pe locul doi pe unu, cu 37 de puncte, cu unul mai mult decât a doua clasată, Dinamo Bucureşti, care are însă două meciuri în minus.  
 
În 14 partide jucate până acum în campionat, HC Dobrogea Sud a înregistrat 12 victorii, un egal şi o înfrângere. 
     
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii