Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică aerobică Se anunță un spectacol deosebit la „Cupa 1 Iunie“, de la Constanța. Participă și membrii loturilor naționale

ro

27 May, 2022 00:00 1876 Marime text

 
  • Pentru sportivii echipelor reprezentative, întrecerea reprezintă o ultimă verificare înainte de Campionatul Mondial.  
 
CS Farul Constanța, în parteneriat cu Fundația Farul Sport 2008 Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, organizează „Cupa 1 Iunie” la gimnastică aerobică.
 
Întrecerea va fi găzduită de Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 12, iar spectatorii beneficiază de intrare liberă. „Vor participa cei mai valoroși sportivi din țară, pentru loturile naționale de seniori și juniori fiind o ultimă verificare, înainte de plecarea la Campionatele Mondiale din Portugalia“, se arată pe site-ul oficial al CS Farul.
 
Vor evolua peste 150 de sportivi, de la CS Farul Constanța (antrenoare - Cristina Dulgheroiu, Cristiana Spînu, Nicoleta Dendiu și Ștefan Huștea), CSS 1 Constanța (profesoare - Cristiana Spînu și Nicoleta Copoiu), AS „It’s What I love” Constanța (antrenoare, Elena Rușa), Aerogym Constanța (antrenoare, Andreea Spînu), lotul național de seniori (antrenoare, Maria Fumea și Mădălina Ciovee), lotul național de juniori (antrenoare, Cristiana Spînu), UNEFS București, Academia de Gimnastică „Laura Cristache” București, Viva Sport Club București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: csfarul.ro
 
Citește și:
 
Reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, printre gimnaştii premiaţi de ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii