Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Reprogramată, „Cupa 1 Iunie“ se va derula sâmbătă

ro

04 Jun, 2021 15:25 3014 Marime text
  • Pentru fiecare activitate sportivă în parte vor fi oferite premii.

 
La Constanța, „Cupa 1 Iunie“, eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului, nu s-a desfășurat la data stabilită inițial, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, fiind reprogramată pentru sâmbătă, 5 iunie.

În program sunt incluse întreceri sportive precum cros și baschet, momente artistice și un curs de caiac, la toate evenimentele acordându-se premii.

Pentru că vremea frumoasă îmbie la mișcare și distracție, mâine, sunteți așteptați la o serie de activități în aer liber prilejuite de „Cupa 1 iunie”, eveniment care a fost reprogramat,

De la ora 11:00, pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” se va desfășura crosul pentru copii. Cei care doresc să participe la competiție se pot înscrie la fața locului.

Tot de la ora 11:00, în Piațeta Perla din Mamaia vă puteți bucura de momente artistice, jocuri pe plaja din fața Radio Constanța, concursuri și întreceri de baschet în familie, demonstrații de zumba, aerobic și dans sportiv, curse de alergat cu cărucioare pentru copii și cărucioare de cumpărături.

Începând cu ora 16:00, elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru” Constanța vor susține un curs de caiac la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie.

Pentru fiecare activitate sportivă în parte vor fi oferite premii surpriză.

Activitățile sunt organizate de Primăria Municipiului Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Direcția de Sănătate Publică Constanța, Crucea Roșie Română- Filiala Constanța, Palatul Copiilor Constanța, CSS1 Constanța, BC Athletic Constanța și cu sprijinul Auchan Vivo, Decathlon și Catena, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Primăria Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii