Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități sportive organizate la Constanța cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

ro

26 May, 2023 11:46 1203 Marime text
 
 
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța, Asociația Județeană de Handbal Constanța și Asociația Județeană de Judo Constanța, desfășoara evenimentul Cupa 1 Iunie 2023, având ca beneficiari peste 300 de copii.
 

Evenimentul are ca scop promovarea mișcării și a beneficiilor sportului pentru o dezvoltare fizică și psihică armonioasă, pentru consolidarea spiritului de echipă și a celor mai utile deprinderi sociale și morale în rândul tinerei generații, tot mai sedentară și mai sedusă de ecranele digitale. Ziua copilului va fi marcată în acest an la Constanța printr-un eveniment complex asigurat de mai multe instituții, asociații și cluburi sportive din județ, se arată într-un comunicat semnat de directorul executiv al DJST Constanța, Emiran Reșit.

 
Activitățile dedicate zilei de 1 Iunie se vor desășura în perioada 1 - 3 iunie a.c., astfel:
 
1. La baza sportivă administrată de către Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța - ateliere sportive (baby-baschet; handbal; fotbal), joi, 1 iunie, interval orar 9.00 – 13.00;
 
2. La Complexul Sportiv Tomis, activitate organizată de către Asociația Județeană de Judo Constanța, joi, 1 iunie, începând cu ora 10.00.
 
3. La Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” Medgidia, activitate organizată de către Asociația Județeană de Handbal, joi, 1 iunie, începând cu ora 10.00.
 
4. La sala de haltere a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, 3 iunie 2023, ora 10.00;
 
5.  Promovarea tinerilor din cadrul promoției Urban Legend, pentru rezultatele deosebite; 2 - 3 iunie, la Vivo Mall, activitate organizată de către Asociația Club Sportiv Urban Legend;
 
6.  Proiectul educațional „Joc, Mișcare, Sănătate”, inițiat de către Liceul Tehnologic „Nicolae Istrățoiu” Deleni, cu ocazia Zilei de 1 Iunie, constând în implicarea copiilor și tinerilor din localitate în practicarea sportului – ramuri sportive: atletism (cross) și fotbal.

Sursa foto: Facebook (DJST Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii