Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cea mai mare oră de sport“ din România se desfăşoară la Mamaia (galerie foto)

ro

31 Jul, 2015 00:00 1869 Marime text
„Cea mai mare oră de sport“ din România, eveniment ce face parte din programul național „Mișcarea face bine“, se desfăşoară sâmbătă, 1 august, între orele 9.00 și 21.00, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.
 
Acțiunea reprezintă un mijloc inedit de promovare a litoralului românesc și a sportului în masă. La „Cea mai mare oră de sport“ din Mamaia vor avea loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, dar şi aerobic, fotbal şi skandenberg, va fi o zonă cu biciclete staționare și una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.
 
„Ajuns la cea de-a cincea ediție, acest eveniment demonstrează că marile companii au puterea să schimbe mentalități. Din ce în ce mai mulți oameni participă la «Cea mai mare oră de sport», unii devenind la rândul lor instructori. Accesul liber, apa și mâncarea sănătoasă oferite participanților în mod gratuit permit adoptarea sportului și în zone de public inaccesibile până acum convențiilor de fitness ori competițiilor sportive. Programul și clasele sunt gândite pentru ca orice trecător să poată face mișcare, la nivelul și după preferințele personale. Avem grupuri de participanți care vin de la sute de kilometri distanță“, a declarat Cristian Mărgărit, specialist în nutriție.
 
Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport“ sărbătoreşte cinci ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine“, au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.Partenerul medical al evenimentului este Fundația Policlinici Sociale „Regina Maria“, care va oferi în mod gratuit o serie de teste medicale generale și va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii