Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce va face Simona Halep după ce va abandona tenisul. Unele dintre idei, deja puse în practică

ro

03 Dec, 2018 19:08 1088 Marime text
Simona Halep are 27 de ani şi teoretic mai are câţiva ani buni în care poate juca tenis la un nivel înalt, dar ea se gândeşte deja la ce va face când se va retrage din activitate, iar unele dintre idei a început deja să le pună în practică, potrivit România TV.

Simona Halep a anunţat luni înfiinţarea unei fundaţii, care va avea ca obiectiv sprijinirea tinerilor care doresc să practice sportul.

"Să înfiinţez această fundaţie a fost o dorinţă mai veche de-a mea, dar reprezintă şi o nouă provocare. Este modul prin care pot da şi eu ceva înapoi. Unul din obiectivele de bază ale fundaţiei este acela de a lăsa o moştenire după încheierea carierei. În momentul în care voi agăţa rachetele în cui, mă voi dedica 100% acestui proiect. Ca sportiv, eu am reuşit să îmi îndeplinesc obiectivele, am ajuns numărul unu mondial şi am câştigat un turneu de Grand Slam. Totul a venit după un program intens de antrenament şi multe călătorii în toată lumea", spune Simona Halep pe site-ul său oficial. 

"Sportul este domeniul care mă obligă cel mai mult să ofer ceva înapoi din tot ceea ce sportul mi-a dat mie. Mi-aş dori să reuşesc să-i îndrum pe toti copiii să facă sport, să înţeleagă cât de importană este mişcarea în viaţa lor şi că nu contează dacă faci sport de performanţă sau doar de plăcere. Important e să faci sport, pentru că te educă, te disciplinează şi te pregăteşte pentru viaţă. Sportul trebuie practicat, indiferent de vârstă sau de clasă socială (...)

Sănătatea ar trebui să îi intereseze pe toţi. E un domeniu care merită toata atenţia şi toată susţinerea pe care o putem oferi. Educaţia este un sistem care are nevoie de un refresh, atât la nivelul elevilor, cât şi al profesorilor. E un subiect pe agenda tuturor, toata lumea vorbeşte ce trebuie făcut şi despre reforma din educaţie, doar foarte putină lume face cu adevărat ceva", a mai scris Simona Halep.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii