Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce program de recuperare va urma băiatul preşedintelui Academiei Hagi

ro

25 Oct, 2012 01:00 1999 Marime text
peniu.jpgMihai Peniu, fiul cel mic al preşedintelui Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi", a fost externat ieri din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la nouă zile după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la cap.

„În urma examenului medical pe care Mihai l-a efectuat astăzi, medicii au consimţit să-i dea drumul acasă. El este bine faţă de ce s-ar fi putut întâmpla, dar încă nu e refăcut complet. Perioada următoare, de şase luni, va fi grea pentru el. Se mai confruntă cu unele probleme la piciorul drept, are o lipsă de coordonare la mâna dreaptă, chiar şi la vorbire puţin. Practic, toată partea dreaptă i-a fost afectată. Va urma un program strict de recuperare, fără cafea, ciocolată sau Cola, printre altele. Ţigările şi alcoolul sunt interzise total. Totul se va rezolva în timp, cu răbdare şi cu gimnastică", a declarat Paul Peniu.

Mihai Peniu (25 de ani) a fost lovit cu o sticlă în cap în zorii de sâmbătă, 13 octombrie, în zona „Grand" din Constanţa, unde se afla alături de soţie şi de un prieten.

Sursa foto: Facebook (Paul Peniu)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii