Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce meciuri joacă echipele constănţene în week-end la handbal, volei, rugby şi baschet

ro

16 Nov, 2013 00:00 3085 Marime text
Campioană a României la handbal masculin şi lider, cu 20 de puncte, al clasamentului Ligii Naţionale, HCM Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a noua a campionatului, în deplasare, cu Steaua Bucureşti. Echipa gazdă se află pe locul opt, cu nouă puncte. Meciul începe la ora 17.00. În întrecerea feminină, CSU Neptun Constanţa joacă astăzi pe teren propriu cu CSM Cetate Devatrans. Constănţencele se află pe locul zece în clasament, cu trei puncte, în vreme ce echipa din Deva ocupă poziţia a noua, cu cinci puncte. Ora de start a partidei (care se transmite în direct la Digi Sport 1) este 16.00.
 
Volei
 
În etapa a şaptea a Diviziei A1 de volei masculin, campioana CVM Tomis Constanţa are meci astăzi pe terenul vicecampioanei, SCM Craiova. Oaspeţii sunt primii în clasament, cu 15 puncte (au câştigat toate cele cinci meciuri de până acum), în vreme ce oltenii ocupă locul patru, cu 11 puncte. Meciul este transmis în direct de Digi Sport 2. La feminin, CSV 2004 Tomis joacă în etapa a opta astăzi, în deplasare, cu Rapid Bucureşti. Cele două formaţii au pierdut toate meciurile de până acum şi nu au niciun punct, ocupând ultimele două locuri în ierarhie, 11 (Rapid) şi 12 (Tomis).
 
Rugby
 
La rugby, astăzi se joacă sferturile Cupei României, iar RCJ Farul Constanţa întâlneşte în această fază a competiţiei vicecampioana CSM Ştiinţa Baia Mare. Meciul este programat de la ora 11.00, pe terenul „Noua” din Braşov, arenă care, după încheierea acestei partide, de la ora 14.30, mai găzduieşte o dispută din sferturi, RCM Timişoara - Steaua.
 
Baschet
 
În Liga Naţională de baschet, BC Farul Constanţa susţine iar două meciuri în două zile, pe Arena de Baschet din Bucureşti: BC Farul - BC Mureş Tg. Mureş (mâine, de la ora 18.00, în etapa a opta) şi BC Farul - U Mobitelco Cluj (luni, 18 noiembrie, de la ora 12.00, în etapa a 13-a). Echipa constănţeană a pierdut toate meciurile susţinute până acum şi se află pe ultimul loc în clasament.
 
Sursa foto: BC Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii